Ronaldu vārtu guvums neglābj Mančestras "United" no zaudējuma Čempionu līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

UEFA Čempionu līgas (ČL) spēlē Šveices galvaspilsētā Bernē otrdien Krištianu Ronaldu guva vārtus, taču Mančestras "United" bija spiesta atstāt laukumu kā zaudētāja.

F grupas spēlē "Bern" pārspēja "United" ar 2:1 (0:1).

Ronaldu 13.minūtē guva spēles pirmos vārtus, kļūdams par pirmo futbolistu, kam izdevies iesist pirmos vārtus grupu turnīrā otro reizi. Viņš guva arī pirmos vārtus 2009./2010.gada sezonas grupu turnīrā, kad Madrides "Real" ar 5:2 Šveicē uzvarēja "Zurich".

Šoreiz uzvarēt neizdevās. Lielā mērā tas notika, pateicoties Ārona Van-Bisakas sarkanajai kartītei 35.minūtē, atstājot viesus mazākumā.

Otrajā puslaikā mājiniekiem vārtus 66.minūtē guva Nikolā Mumi Ngamalo, un uzvaru kompensācijas laika piektajā minūtē izrāva Džordans Sībāčū.

Ronaldu tika sabojāts divu rekordu vakars. Viņš otrdien kļuva arī par spēlēm bagātāko futbolistu Čempionu līgā, panākdams šajā rādītājā spāņu vārtsargu Ikeru Kasiljasu, kuram arī ir 177 spēles šajā turnīrā.

Ronaldu šī ir jau 19.sezona Čempionu līgā.

Otrā agrajā spēlē G grupā "Sevilla" spēlēja neizšķirti 1:1 (1:1) ar "Salzburg".

Arī šajā spēlē netrūka kaislību. 13.minūtē 11 metru soda sitienu viesiem nerealizēja Karims Adejemi, kura sitiens lidoja gar labo vārtu stabu.

21.minūtē viesi ieguva vēl vienu šādu iespēju, un nekļūdīgs bija Luka Sučičs - 1:0.

37.minūtē viņš vēlreiz devās pie 11 metru atzīmes, taču šoreiz viņš trāpīja pa vārtu labo stabu.

Ceturtais 11 metru sitiens puslaikā tika piespriests jau uz viesu vārtiem, un to 42.minūtē realizēja Ivans Rakitičs - 1:1.

Otrā puslaika 50.minūtē mājinieki turklāt palika mazākumā, otru dzelteno kartīti mačā nopelnot Jusefam en Nesiri, taču spēle beidzās neizšķirti.

Jau ziņots, ka Latvijas futbola klubs "Riga" Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 1:2 piekāpās Zviedrijas čempionei "Malmo".

UEFA Čempionu līgas pamatturnīrā spēlē 32 komandas, no kurām daļa ir pārvarējusi četras kvalifikācijas kārtas.

2020./2021.gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu