Rīgas "Dinamo" Maskavā spēkojas ar nepārspēto "Dinamo" (913)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: DINAMO RIGA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien viesos aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas "VTB Arena" spēkosies ar sezonu ļoti veiksmīgi sākušo Maskavas "Dinamo". Mača sākums plkst. 19.30.

Sergeja Zubova vadītā Rīgas komanda sezonas otro izbraukumu sāka svētdien, kad Maskavā ar 1:3 piekāpās vietējai "Spartak" vienībai. 

Šodien pretī stāsies Maskavas "Dinamo", kura šosezon sešās spēlēs zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutusi un ir viena no visas līgas līdervienībām. 

Ar Rīgas "Dinamo" šajā izbraukumā savainojuma dēļ nav devies aizsargs Ernests Ošenieks. Kopā ar komandu ir aizsargs Kristaps Zīle, viņš gan traumas dēļ šajā sezonā vēl nav spēlējis. 

Maskavas "Dinamo" sezonas ievadā rāda ļoti rezultatīvu sniegumu. Nevienā no sešiem mačiem maskavieši nav guvuši mazāk par četriem vārtiem, turklāt trīsreiz sāncenšu vārtos iemestas piecas ripas, vienreiz sešas. 

KHL čempionātā Rīgas "Dinamo" Maskavas "Dinamo" nav pieveikusi kopš 2019. gada janvāra. Kopš tā laika piedzīvoti astoņi zaudējumi pēc kārtas. 

Maskavas komandas līderis ir Vadims Šipačovs, kurš sešas spēlēs pamanījies gūt septiņus vārtus un atdot septiņas rezultatīvas piespēles, ar nopelnītiem 14 punktiem viņš ir visas līgas rezultatīvākais spēlētājs. 

Sezonas otro izbraukumu Rīgas "Dinamo" noslēgs ceturtdien Čerepovecā, kur spēkosies ar "Severstaļ". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar astoņās spēlēs iekrātiem sešiem punktiem ieņem 9. vietu, kamēr Maskavas "Dinamo" nopelnītie 12 punkti sešās spēlēs ļauj atrasties līderpozīcijā. 

Komentāri (913)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu