Par boksera karjeras beigām paziņojis leģendārais Menijs Pakjao (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Menijs Pakjao
Menijs Pakjao Foto: Reuters/ScanPix

Par karjeras noslēgšanu paziņojis leģendārais filipīniešu bokseris Menijs Pakjao, norādot, ka nākamgad gatavojas kandidēt savas valsts prezidenta vēlēšanās.

42 gadus vecais bokseris aizvadītajā nedēļas nogalē viesojās raidījumā "Toni Talks", kur apsprieda savas nākotnes gaitas.

Kopš 2016. gada Pakjao Filipīnās pilda senatora lomu, bet 2022. gadā viņš ir gatavs spert nākamo soli politiskajā karjerā, kandidējot valsts prezidenta vēlēšanās. 

Lai sasniegtu jaunas virsotnes politiskajā karjerā, Pakjao nāksies atteikties no līdzšinējā amata.

"Mana boksa karjera jau ir cauri. Tā ir galā, jo esmu boksējies ilgu laiku un mana ģimene pateica, ka pietiks. Es turpināju cīnīties, jo mīlu šo sportu. Tagad es atbalstīšu citus bokserus, lai mums [filipīniešiem] vēlreiz būtu pasaules čempions," sacīja Pakjao.

Pēdējo gadu gaitā boksa ringā arī pēc karjeras noslēgšanas ir atgriezušies tādi leģendāri bokseri kā Maiks Taisons, Evanders Holifīlds un Floids Meivezers. Vaicāts par savu potenciālo atgriešanos cīņas sportā, Pakjao atbildēja izvairīgi.

"Es nezinu. Ļaujiet man atpūsties un par to padomāt. Es gribu palīdzēt savai tautai," norādīja bijušais bokseris.

Savā pēdējā profesionālajā cīņā Pakjao pēc tiesnešu lēmuma atzina kubieša Jordenisa Ugasa pārākumu. Savas karjeras laikā leģendārais bokseris izcīnīja 62 uzvaras, piedzīvojot astoņus zaudējumus, bet divas viņa cīņas noslēgušās ar neizšķirtu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu