"Rīgas" hokejists Millers atzīts par MHL otrās nedēļas labāko uzbrucēju

CopyDraugiem X Whatsapp
Gustavs Millers
Gustavs Millers Foto: hk Rīga

Par Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) otrās nedēļas labāko uzbrucēju tika atzīts "Rīgas" uzbrucējs Gustavs Millers.

Rīdzinieku vienības uzbrucējs pēdējās četrās spēlēs izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un vienu rezultatīvu piespēli. Mačos pret Sahalīnas "Akuli" un Habarovskas "Amurskije Tigri" Millers guva pa diviem vārtiem, kā arī iemeta uzvaras vārtus pirmajā spēlē pret Sahalīnas vienību papildlaikā.

Spēlētāja lietderības koeficients aizvadītajā nedēļā bija +7, tāpat arī viņš atzīmējās ar vienu bloķētu metienu un deviņiem metieniem pa vārtiem.

Latviešu uzbrucējs pašlaik ir piektais labākais vārtu guvējs līgā, bet sestajā vietā ir cits "Rīgas" uzbrucējs Ģirts Silkalns.

Rīgas komanda uzvarēja visās spēlēs pagājušajā nedēļā un pašlaik ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Trešdien un ceturtdien rīdziniekiem ir paredzētas divas mājas spēles pret Piejūras novada "Taifun", kam sekos izbraukuma mači.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu konferencē, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu