Futbola virslīgā RFS uzņems liepājniekus

CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Nora Krevņeva-Baibakova

Šodien "Optibet" Latvijas futbola virslīgā tiks aizvadīts viens mačs starp RFS un "Liepāju".

Spēle Jāņa Skredeļa stadionā sāksies plkst.18.

RFS komanda virslīgā nav zaudējusi gandrīz trīs mēnešus, taču šajā laikā augstākajā līgā laukumā devusies tikai četras reizes, izcīnot trīs uzbaras un vienreiz spēlējot neizšķirti. RFS vienība šosezon virslīgā pagaidām ir piedzīvojusi divus minimālus zaudējumus Valmieras komandai - 2:3 mājas spēlē un 1:2 izbraukumā.

Tāpat kā RFS, arī "Liepājai" pēdējās piecās spēlēs ir tāda pati bilance: trīs uzvaras, viens neizšķirts un viens zaudējums. Pēdējā spēlē virslīgā "Liepāja" viesos tikās ar "Metta" vienību un izcīnīja uzvaru ar rezultātu 3:0.

Sezonas pirmajā spēle RFS mājās uzvarēja ar 4:0 un otrajā mačā rīdzinieki viesos bija pārāki ar 2:1.

24.oktobrī abas komandas tiksies Latvijas kausa futbolā finālā, bet pirms tam 2.oktobrī Liepājā būs vēl viena savstarpējā cīņā virslīgas turnīrā.

Iepriekšējā spēlē saņemtās sarkanās kartītes dēļ šajā duelī nepiedalīsies "Liepājas" serbu aizsargs Milans Lazarevičs.

Liepājas komandas labākais vārtu guvējs šobrīd ir brazīlietis Dodo ar sešiem precīziem sitieniem. Rīdziniekiem pa pieciem vārtiem guvuši horvāts Tomislavs Šaričs un slovēnis Žiga Lipuščeks.

RFS pašlaik ieņem pirmo vietu turnīra tabulā ar 16 uzvarām 20 spēlēs un izcīnītiem 50 punktiem. Savukārt Liepājas vienība atrodas ceturtajā pozīcijā, bet ir aizvadījusi par divām spēlēm vairāk, kurās izcīnīja 13 uzvaras, sakrājot 41 punktu. Tikmēr otrā turnīra kopvērtējumā ir Valmieras vienība ar izcīnītiem 48 punktiem 22 spēlēs. Līderu trijnieku noslēdz "Riga", kas 20 aizvadītās spēlēs spēja sakrāt 44 punktus.

Virslīgas sezonu uzsāka deviņas komandas, bet čempionāta gaitā vispirms par izstāšanos paziņoja titulētākā no deviņām komandām "Ventspils", bet pēc tam - arī skandāliem apvītā Daugavpils "Noah Jurmala".

Šī gada virslīgas čempions tiks noskaidrots četru apļu turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu