Vai otrā jaunība? Leģendārais Jāgrs izcili sācis jauno sezonu Čehijas līgā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jaromirs Jāgrs
Jaromirs Jāgrs Foto: HC "Kladno"

Leģendārais Čehijas hokeja uzbrucējs Jaromīrs Jāgrs izcili sācis jauno sezonu dzimtenes augstākajā līgā, ieņemot ceturto vietu čempionāta snaiperu sarakstā.

49 gadus vecais Jāgrs arī šajā sezonā pārstāv pašam piederošo Kladno "Rytiri", kas pēc astoņām aizvadītajām spēlēm ieņem 12.vietu 15 klubu konkurencē.

Čehijas hokeja leģenda piedalījies septiņās spēlēs, kurās izcēlies ar pieciem gūtiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm.

Šāda statistika sezonas ievadā Jāgram dod ceturto vietu līgas labāko vārtu guvēju sarakstā, kā arī devīto pozīciju rezultatīvāko spēlētāju sarakstā.

Interesanti, ka rezultatīvāko sarakstā 12.vietu ieņem latvietis Mārtiņš Dzierkals no Plzeņas "Škoda" komandas. Viņam astoņos mačos astoņi (3+5) rezultativitātes punkti.

Jāgrs ir Kladno komandas rezultatīvākais spēlētājs, kā arī pārliecinoši labākais vārtu guvējs. Otrajā vietā komandā ir Nikolass Hlava ar astoņiem (2+6) punktiem astoņās spēlēs.

Lieki piebilst, ka latvieša Sanda Ozoliņa vienaudzis Jāgrs ir pārliecinoši vecākais spēlētājs gan Kladno komandā, gan visā līgā.

Kopā ar leģendāro čehu šosezon "bruņinieku" kluba rindās spēlē arī bijušais Rīgas "Dinamo" leģionārs Denijs Kristo, kurš astoņos mačos izcēlies ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu