Usiks par revanša cīņu: Lieliski, Džošua varēšu uzvarēt divreiz

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Oleksandra Usika un Entonija Džošua revanša boksa cīņa notiks. Nepārspētais Ukrainas bokseris par to paudis prieku un ir apņēmības pilns uzvarēt atkārtoti.

Usika pārstāvis Aleksands Krasjuks otrdien preses konferencē Kijevā paziņoja, ka Džošua puse līgumā atrunāto revanša cīņas punktu jau aktivizējusi. 

Iepriekš pazīstamais promouters Edijs Hērns izteicās, ka revanša cīņa varētu notikt februārī vai martā. Viņš vēlas cīņu sarīkot Lielbritānijā. 

"Džošua puse revanša iespēju jau aktivizējusi. Kad ar Oleksandru apspriedām šo jautājumu, viņš ne mirkli nešaubījās. Viņš man teica: "Uzvarēt viņu vēl vienu reizi, lieliski." Hērna nospraustie datumi pagaidām ir aptuveni," sacīja Krasjuks. 

Pats Usiks labprāt cīņu aizvadītu Kijevas Olimpiskajā stadionā, bet Ukrainas galvaspilsētā tajā laikā ir vēsi un boksam nepiemēroti laikapstākļi. 

"Ja būtu +20 grādu, tad arī būtu komfortabli. Atceros Oleksandra pirmo cīņu Ļvovas stadionā, kad ārā bija +5 grādi... Tas bija oktobrī. Lai vai kā, mēs centīsimies panākt, lai cīņa risinātos Kijevā," norādīja Krasjuks.

Pagājušās nedēļas nogalē Usiks vairāk nekā 60 000 skatītāju klātbūtnē Londonā premjerlīgas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā pēc punktiem 12 raundu cīņā pieveica Džošua, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu