Par virslīgas vasaras pēdējo mēnešu labāko futbolistu atzīts Vambā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Spartak" futbolisti
"Spartak" futbolisti Foto: lff.lv

Jūrmalas "Spartaka" uzbrucējs Leonels Vambā atzīts par "Optibet" Latvijas futbola virslīgas jūlija un augusta mēneša labāko spēlētāju, informē turnīra rīkotāji.

Savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņems RFS pārstāvis Viktors Morozs.

LFF Treneru padome un biedrība "Latvijas Futbola Virslīga" arī šoreiz bija izvirzījusi piecus kandidātus jūlija - augusta labākā spēlētāja balvai: Vambā ("Spartaks"), Leonelu Strumiju (RFS), Seidinu Keitā ("Liepāja"), Robertu Savaļnieku (RFS) un Ibrahima Sovu ("Valmiera").

Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu iegūs Vambā. Viņš ļoti sīvā cīņā pārspēja Sovu. 19 gadus vecais uzbrucējs no Kamerūnas Vambā aizvada ļoti spilgtu sezonu. Kopumā viņa rēķinā šosezon virslīgā ir jau 11 gūti vārti. Jūlija - augusta mēnešos viņš guva sešus vārtus sešās spēlēs.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un LFV, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos "Facebook" un "Instagram", savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu