Video ⟩ HK "Rīga" negūst vārtus un vēlreiz zaudē Maskavas "Dinamo"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Treneris Raimonds Vilkoits un HK "Rīga" hokejisti
Treneris Raimonds Vilkoits un HK "Rīga" hokejisti Foto: www.hkr.lv

"Rīgas" komanda trešdien cieta zaudējumu Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā.

Rīdzinieki izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Maskavas "Dinamo" jauniešiem.

Divreiz pretiniekiem izcēlās Matejs Nadvornijs. Mājiniekiem bija arī neliels pārsvars izdarītajos metienos pa vārtiem - 32:25.

Otrdien Latvijas komanda piekāpās ar 3:4.

Ar desmit punktiem desmit spēlēs "Rīga" Rietumu konferencē ieņem 11.vietu, bet "Dinamo" ar 14 punktiem desmit cīņās ir piektā.

Nedēļas nogalē rīdziniek aizvadīs divas mājas spēles ar Sanktpēterburgas SKA-1946.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Pēc iepriekšējās MHL sezonas Latvijas komandā ir notikušas visai ievērojamas pārmaiņas. Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezušies galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs, bet par vārtsargu treneri turpina strādāt Nikolajs Žurkovs. Komandas menedžera funkcijas turpina pildīt Juris Opuļskis.

Spēlētāju sastāvā no iepriekšējās sezonas pieteikumā ir palikuši 14 hokejisti, bet klāt nācis 21 jauns hokejists, līdz ar ko ir samazinājies komandas vidējais vecums. Pilnībā ir mainījusies vārtsargu līnija, bet arī aizsardzībā un uzbrukumā ir ievērojamas izmaiņas.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu konferencē, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu