Spānijas futbola zvaigzne Buskets: "Barcelona" ir kritiskā situācijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Serhio Buskets (pa kreisi)
Serhio Buskets (pa kreisi) Foto: AFP/SCANPIX

Spānijas futbola grands "Barcelona" šobrīd ir kritiskā situācijā, pēc zaudējuma UEFA Čempionu līgas spēlē atzina vienības ilggadējais pussargs Serhio Buskets.

"Barcelona" trešdien izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:1) atzina Portugāles komandas Lisabonas "Sporting" pārākumu, piedzīvojot otro zaudējumu divās spēlēs šosezon UEFA Čempionu līgā.

Aizpagājušajā nedēļā Ronalda Kūmana vadītā komanda ar 0:3 kapitulēja spēlē pret Vācijas flagmani Minhenes "Bayern". Iepriekšējo reizi divus zaudējumus pēc kārtas Čempionu līgas grupu turnīrā "Barcelona" piedzīvoja 2000. gadā.

Arī nacionālajā čempionātā "Barcelona" neklājas viegli - trīs uzvaras un trīs neizšķirti patlaban komandai dod 6. vietu Spānijas "La Liga" kopvērtējumā.

"Tā ir vieglākā lieta pasaules futbolā, taču ikvienam ir jāuzņemas atbildība, tostarp arī spēlētājiem," sacīja Buskets, atbildot uz jautājumu, vai trenera Kūmana atlaišana no amata būtu risinājums spēles uzlabošanai.

"Tomēr mēs esam kritiskā situācijā, tas ir tiesa,"

atzina 33 gadus vecais Buskets, kurš "Barcelona" pārstāv kopš pirmās dienas profesionāla futbolista karjerā.

"Barcelona" komandai draud netikšana Čempionu līgas "play-off" pirmo reizi 21 gada laikā. Tiesa, grupu turnīrā līdz šim aizvadītas tikai divas no sešām spēlēm.

Kā zināms, "Barcelona" komanda nonākusi finansiālās grūtībās. Buskets ir viens no komandas spēlētājiem, kurš piekrita algas samazinājumam.

Starpsezonā komandu atstāja ilggadējais kluba līderis argentīnietis Lionels Mesi. Viens no pasaules labākajiem futbolistiem karjeru turpina Francijas klubā Parīzes "Saint-Germain".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu