Paziņots Latvijas futbola izlases sastāvs spēlēm pret Turciju un Nīderlandi (532)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas izlases futbolisti
Latvijas izlases futbolisti Foto: Latvijas Futbola federācija (LFF)

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs paziņojis spēlētājus, kuri uzaicināti uz treniņnometni, lai gatavotos 2022. gada Pasaules kausa kvalifikācijas spēlēm pret Turciju un Nīderlandi. 

Abas spēles notiks savā laukumā "Daugavas" stadionā Rīgā - pret Nīderlandi 8. oktobrī un Turciju 11. oktobrī. Latvijas izlase 24 futbolistu sastāvā pulcēsies uz nometni šo svētdien, 3. oktobrī.

Salīdzinājumā ar septembra nometni šoreiz izlasei nepievienosies trīs spēlētāji: uzbrucējs Dāvis Ikaunieks, pussargi Kristers Tobers un Renārs Varslavāns. Pirmais ir palicis bez spēļu prakses, otrais nevar pievienoties valstsvienībai savainojuma dēļ, bet Varslavānam šoreiz būs iespēja sevi apliecināt U-21 izlases nometnē.

Tāpat šī būs pirmā nometne šogad, kad pusotras nedēļas laikā būs tikai divas, nevis trīs spēles.

Pirmajā mačā pret Nīderlandi mūsu komandai būs jāiztiek bez Vladislava Gutkovska, kurš pēc iepriekšējās spēles Melnkalnē sakrājis brīdinājumu normu un nopelnījis automātisku vienas spēles diskvalifikāciju.

 

Oktobra spēles Latvijas izlasei būs šī gada pēdējie mājas mači. Rīgā viesosies mūsu kvalifikācijas grupas līdervienība Nīderlande, kā arī grupas 3. vietas īpašniece Turcija.

Kā zināms, marta nometnē Latvija Nīderlandē piekāpās ar 0:2, bet Turcijā, vairākkārt atspēlējoties, izcīnīja vērtīgu punktu par 3:3 neizšķirtu. Latvijas izlase ar pieciem punktiem sešos mačos ir 5. vietā grupā.

 
Komentāri (532)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu