Līdervienība "Mogo"/LSPA svin pārliecinošu uzvaru OHL mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
"Mogo"/LSPA hokejisti
"Mogo"/LSPA hokejisti Foto: Guntis Lazdāns

Rīgas "Mogo"/LSPA komanda ceturtdien izcīnīja uzvaru "Optibet" Hokeja līgas (OHL) mačā, nostiprinoties līderpozīcijās.

"Mogo"/LSPA viesos ar 7:2 (4:0, 0:1, 3:1) sagrāva Hokeja skolas "Rīga" (HS "Rīga") jaunos hokejistus.

Pirmā perioda vidū 20 sekunžu laikā Ričards Grīnbergs un Kārlis Bucenieks, abi no Rūdolfa Polca piespēlēm, pārsvaru trīskāršoja uz 3:0.

Otro periodu gan vinnēja mājinieki, pateicoties Jāņa Bullīša mazākumā iemestajam "golam", taču "Mogo"/LSPA komandas uzvaru tas nespēja aizkavēt.

Aizsargs Bullītis iemeta abus mājinieku vārtus, kamēr viesiem Grīnbergs izcēlās ar "hat-trick", bet pa trim rezultativitātes punktiem sakrāja arī Elviss Želubovskis (1+2) un Gatis Gricinskis (0+3).

Viesu rindās Reinis Liepiņš visā mačā bija spiests atvairīt vien astoņus mājinieku metienus, divos gadījumos netiekot galā ar Bullīša metieniem.

Turnīra līderpozīcijās pēc sešām kārtām ar 12 punktiem ir "Mogo"/LSPA, bet desmit punkti ir "Liepājai". Tālāk ar astoņiem punktiem seko "Zemgale"/LLU, bet pirmo četrinieku ar sešiem punktiem "Olimp"/"Venta 2002". Tālāk ar pieciem punktiem ir Hokeja skola "Rīga", sesto pozīciju ar trīs punktiem ieņem Rīgas "Prizma", bet turnīra tabulu noslēdz Daugavpils "Dinaburga", kas zaudējusi visās sešās cīņās.

Arī šosezon OHL startē septiņas komandas - Rīgas "Olimp"/"Venta 2002", Jelgavas "Zemgale"/LLU, "Liepāja", Rīgas "Mogo"/LSPA, Daugavpils "Dinaburga", Hokeja skola "Rīga" un Rīgas "Prizma".

Aizvadītajā sezonā OHL kausu izcīnīja "Olimp"/"Venta 2002", bet regulārajā sezonā uzvaru svinēja "Zemgale"/LLU.

Pirmais Latvijas čempionāts hokejā notika pirms 90 gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu