Latvijas telpu futbola virslīgā šosezon startēs desmit klubi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Futbola klubs "Raba".
Futbola klubs "Raba". Foto: https://www.facebook.com/futzalsLV

"Optibet" telpu futbola virslīgā jauno sezonu nākamajā nedēļas nogalē uzsāks desmit komandas, piektdien ziņo Latvijas Futbola federācija (LFF).

Desmit komandas virslīgā ir sen neredzēti liels dalībnieku skaits.

Čempionāta pirmās piecas spēles paredzētas 9.oktobrī Jēkabpilī, Ogrē, Kuldīgā un Rīgā. Pamatturnīrā komandas aizvadīs spēles divos apļos, bet pēc tam labākās astoņas vienības piedalīsies izslēgšanas spēļu turnīrā.

Izmaiņas turnīra dalībnieku rindās un skaitliskais pieaugums ir gan sacensību izaugsmes, gan Covid-19 pandēmijas radīto ierobežojumu rezultāts, jo, spriežot pēc pašreizējās situācijas valstī un prognozējamās kopējo apstākļu dinamikas, telpu futbola 1.līgas organizēšana gaidāmajā sezonā varētu nebūt iespējama, vēsta LFF.

Jaunajā sezonā sacensību reglamentā ir atrunāti jauninājumi par komandu prēmēšanu sezonas beigās, paredzot arī īpašus bonusus par jauniešu iesaistīšanu turnīrā un spēļu organizēšanas kvalitāti. Organizatori min arī, ka tiek strādāts pie čempionāta spēļu tiešraižu pieejamības pēc iespējas lielākā apjomā.

Latvijas telpu futbola sacensību aktualitātēm, rezultātiem un apskatiem būs iespējams sekot līdzi "Facebook", "Instagram" un "YouTube" platformās.

Pagājušajā sezonā uzvarētāju titulu ieguva "Raba", par labāko valstī kļūstot pēc 15 gadu pārtraukuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu