Porziņģis: Arī es mēdzu būt dīvāna eksperts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis, skatoties jaukto cīņas mākslu (MMA) vai futbolu, uzvedas kā daudzi sporta fani un arī kļūst par dīvāna ekspertu, sportists atzina intervijā radio "The Ticket".

Līdzjutēju kritika ir profesionāla sportista ikdienas sastāvdaļa. Porziņģis jau vairākkārt izteicies, ka fanu komentāri sociālajos tīklos viņu neietekmē. Nu viņš atzinis, ka pats reizēm uzvedas kā fans.

"Tas mani daudz neietekmē. Tur (sociālajos tīklos) ir troksnis, bet tas ir tikai troksnis. Tas neietekmē manu ikdienas dzīvi. Tas ir tikai internets," norāda Porziņģis.

"Bet es to pilnībā izprotu, jo pats esmu tāds - esmu puisis, kurš skatās iecienītos sporta veidus - MMA, futbolu vai ko citu, kas man patīk, un kļūst par dīvāna ekspertu," atzīst basketbolists.

Porziņģis arī mēdzot komentēt sporta notikumus tā, it kā viņš zinātu labāk, ko un kā vajag darīt, nekā konkrētais sportists.

"Man patīk, ka līdzjutēji ir aizrautīgi. Viņi grib, lai komandai klājas labi. Tāpēc viņi mēdz ķircināt. Tā ir daļa no būšanas par fanu," domā liepājnieks.

"Mavericks" jauno NBA sezonu sāks 22. oktobrī ar izbraukuma maču Atlantā pret vietējo "Hawks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu