"Warriors" uzbrucējs Viginss vakcinējies pret Covid-19

CopyDraugiem X Whatsapp
Endrū Viginss
Endrū Viginss Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Goldensteitas "Warriors" uzbrucējs Endrū Viginss vakcinējies pret Covid-19 un varēs piedalīties mājas spēlēs, svētdien pēc treniņa apstiprināja vienīgas galvenais treneris Stīvs Kers.

Viginss vakcinējies pret Covid-19 un varēs piedalīties mājas spēlēs

Covid-19 pandēmijas ierobežojošie pasākumi Ņujorkā un Sanfrancisko paredz, ka "Knicks", "Nets" un "Warriors" basketbolistiem ir jābūt vakcinētiem, lai viņi varētu piedalīties mājas spēlēs, ja vien medicīniski un reliģiski iemesli nepieļauj izņēmumus.

Septembrī NBA paziņoja, ka nepieļaus izņēmumu Viginsa lūgumā nevakcinēties reliģisku iemeslu dēļ. Vēlāk līga arī pavēstīja, ka tie spēlētāji, kuri neatbildīs vietējiem vakcinācijas noteikumiem, nesaņems atalgojumu par izlaistajām spēlēm.

"Endrū ir vakcinējies. Viņš ļāva mums to apstiprināt un tas arī viss. Vairāk šajā jautājumā neko nekomentēšu," svētdien teica Kers. Tāpat "Warriors" galvenais treneris atteicās atbildēt, vai komanda tagad ir 100% vakcinējusies.

Noprotams, ka basketbolists vakcinējies ar "Johnson & Johnson" vakcīnu, tādējādi viņam nebūs nepieciešama otrā deva.

Pagājušajā nedēļā tika vēstīts, ka gandrīz puse NBA komandu ir paziņojušas, ka tās ir pilnībā vakcinētas vai arī ir ceļā uz to, kopā 95% spēlētāju esot vakcinētiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu