Mbapē: Šovasar gribēju atstāt PSG

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kiljans Mbapē
Kiljans Mbapē Foto: Reuters/ScanPix

Francijas futbola zvaigzne Kiljans Mbapē šovasar gribēja atstāt Parīzes "Saint-Germain" komandu, sportists atklājis intervijā "RMC Sport".

22 gadus vecajam Mbapē ir spēkā līgums ar PSG komandu līdz šīs sezonas beigām jeb 2022. gada 30. jūnijam. Abām pusēm nav izdevies vienoties par kontrakta pagarināšanu.

Spēlētāju pāreju periodā PSG šovasar atteicās no Spānijas kluba Madrides "Real" piedāvājumiem iegādāties Mbapē par lielu atlīdzību.

ESPN vēsta, ka "Real" vispirms piedāvājusi 160 miljonus eiro, pēc tam 180, bet noslēgumā pat 200 miljonus eiro.

"Es teicu, ka vēlos doties prom, kad nolēmu nepagarināt kontraktu. Vēlējos, lai klubs saņemtu samaksu par mani un varētu atrast kvalitatīvu aizstājēju," atzina Mbapē.

Mbapē nākamvasar būs brīvais aģents. Un jau 1. janvārī viņš var vienoties par līgumu ar savu nākamo komandu.

Francijas futbolists noliedza apgalvojumu, ka viņš kluba vadībai vēlmi atstāt komandu paziņojis augusta pēdējā nedēļā vien neilgi pirms spēlētāju pārejas perioda beigām. 

"Šis klubs man ir ļoti daudz devis. Es četru gadu laikā allaž esmu bijis priecīgs un joprojām esmu. Taču lēmumu paziņoju pietiekami laicīgi, lai klubs varētu reaģēt," norādīja Mbapē, kurš par vēlmi doties prom esot paziņojis jūlijā.

Mbapē pievienojās PSG komandai 2017. gadā, pārnākot no "Monaco" par 180 miljoniem eiro lielu izpirkuma maksu, kas ir otra lielākā vēsturē pēc brazīlieša Neimara pārejas no "Barcelona" uz PSG par 222 miljoniem eiro.

PSG rindās Mbapē aizvadījis 182 spēles un guvis 136 vārtus. Talantīgais uzbrucējs palīdzēja Francijas izlasei triumfēt Pasaules kausa izcīņā 2018. gadā.

Parīzes klubam starpsezonā pievienojās viens no vēsturē labākajiem futbolistiem argentīnietis Lionels Mesi, apvienojot spēkus uzbrukumā kopā ar Mbapē un Neimaru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu