Balceram rezultatīva piespēle NHL pārbaudes spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Ar rezultatīvu piespēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlē atzīmējies Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers.

Viņa pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda ar rezultātu 2:3 savā laukumā pēcspēles metienu sērijā piekāpās Anaheimas "Ducks" hokejistiem. 

Balcers rezultatīvi asistēja Tomāšam Hertlam, kurš četras minūtes un 57 sekundes pirms pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu - 2:2. 

Turpinājumā rezultāts vairs nemainījās un uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā, kur iespēja tika dota arī Balceram, taču viņš to neizmantoja. 

Latvijas uzbrucējs uz ledus bija 16 minūtes un 20 sekundes, no kurām 1:48 minūtes spēlēja mazākumā. Viņš izpildīja divus metienus pa vārtiem, lika lietā vienu spēka paņēmienu, nopelnīja divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1. 

Citā spēlē Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 3:5 savā laukumā piekāpās latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets". 

Girgensons laukumā pavadīja 13 minūtes un 45 sekundes, no kurām divas minūtes mazākumā. Metienus pa vārtiem viņš neizdarīja, uzvarēja piecos no 10 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. 

"Blue Jackets" vārtus sargāja soms Jonass Korpisalo un Daniils Tarasovs. Pirmais divu trešdaļu laikā atvairīja 17 no 18 metieniem, bet Tarasovs 20 minūšu laikā tika galā ar 8 no 10 raidījumiem. 

Vēl vienā spēlē Toronto "Maple Leafs" viesos bez aizsarga Kristiāna Rubīna ierindā ar 3:1 pieveica Otavas "Senators". 

NHL regulārais čempionāts sāksies 12. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu