Francijas futbola zvaigzne Mbapē varētu vairs nespēlēt izlasē (111)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kilians Mbapē.
Kilians Mbapē. Foto: Reuters / Scanpix

Francijas futbola izlases zvaigzne Kilians Mbapē apsver iespēju vairs nepārstāvēt valstsvienību, jo vēl jūt mieles pēc vasarā aizvadītā "Euro 2020" turnīra, kurā netrāpīja izšķirošo pēcspēles sitienu.

Francijas futbola izlase, kas ir 2018.gada Pasaules kausa ieguvēja, vasarā pārsteidzoši apstājās Eiropas čempionāta astotdaļfinālā, kur pēcspēles sitienu sērijā zaudēja Šveicei.

Izšķirošo pēcspēles sitienu toreiz nerealizēja tieši Mbapē, kurš intervijā medijam "L'Equipe" atzinis, ka komanda viņam likusies justies kā grēkāzim. Viņš esot vēlējies saņemt lielāku atbalstu no komandas biedriem pēc šīs neveiksmes.

"Nekad neesmu saņēmis nevienu eiro par spēlēšanu izlasē. Esmu vienmēr gatavs spēlēt izlasē par brīvu. Bet es negribu būt problēma vai apgrūtinājums. Pēc "Euro 2020" saņēmu ziņu, ka mans ego bija par pamatu mūsu zaudējumam. Es pārāk esot gribējis izcelties. Ja tā nebūtu, Francija būtu varējusi uzvarēt to spēli," sacīja Mbapē.

"Francijas izlase ir pats svarīgākais. Ja tā būs laimīgāka bez manis, esmu gatavs aiziet. Jau tikos ar [Francijas Futbola federācijas] prezidentu, runāju par to.

Sākotnēji devos pie viņa runāt par to, ka pēc neiesistās pendeles mani nosauca par mērkaķi. Es negāju sūdzēties par pašu neprecīzo sitienu. Jo pie tā, ka tas bija neprecīzs, esmu vainīgs tikai un vienīgi es."

22 gadus vecais Mbapē ir viens no spožākajiem Francijas izlases jaunās paaudzes talantiem. Viņš pieaugušo valstsvienībā spēlē jau kopš 2017.gada, līdz šim 49 mačos ir guvis 17 vārtus.

Komentāri (111)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu