Aprēķināts, cik miljonus dolāru zaudēs NBA zvaigzne Ērvings, ja nevakcinēsies pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kairijs Ērvings no Bruklinas "Nets" komandas zaudēs miljoniem ASV dolāru, ja viņš šosezon nebūs vakcinējies pret Covid-19, vēsta ESPN.

Patlaban divās ASV pilsētās, kur mājo NBA komandas - Ņujorkā un Sanfrancisko, ir strikti Covid-19 izplatības ierobežošanas noteikumi, kas būtiski ietekmē Ņujorkas "Knicks", Bruklinas "Nets" un Goldensteitas "Warriors" darbu.

Ņujorkā, lai iekļūtu jebkurā sporta zālē, tostarp "Knicks" un "Nets" mājas spēļu arēnās "Madison Square Garden" un "Barclays Center", personām jābūt saņēmušām vismaz vienu poti pret Covid-19, bet Sanfrancisko jābūt vakcinētām pilnībā.

"Warriors" uzbrucējs Endrū Viginss iepriekš reliģisku iemeslu dēļ atturējās vakcinēties pret Covid-19, taču nu viņš ir to izdarījis, pievienojoties vairumam spēlētāju. Pagājušajā nedēļā tika vēstīts, ka 95% NBA spēlētāju ir vakcinējušies.

Savukārt joprojām nav vakcinējies Ērvings, kurš par katru izlaisto spēli varētu zaudēt aptuveni 380 tūkstošus ASV dolāru. ESPN vēsta, ka "Nets" saspēles vadītājs sezonā zaudēs apmēram 15 miljonus dolāru. Ērvinga alga šosezon ir apmēram 35,3 miljoni dolāru pirms nodokļu nomaksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu