"Rimi Olimpiskajā centrā" atgriezīsies futbola laukums

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Futbola federācija (LFF)

Pateicoties Latvijas Futbola federācijas (LFF) ieguldījumam, jau tuvākajā laikā "Rimi Olimpiskajā centrā" Rīgā tiks ieklāts jauns mākslīgā seguma futbola laukums un futbola halle atsāks savu darbību, vēsta LFF.

Iepriekš šogad futbola hallē tika rīkotas pasaules hokeja čempionāta spēles, tāpēc līdzšinējais futbola segums tika noņemts. Tas jauniešu, amatieru un profesionāļu futbola nodarbībām kalpoja kopš 2016. gada. "Rimi Olimpiskā centra" vadība, izšķiroties par futbola laukuma nojaukšanu, izpirka iepriekš spēkā bijušo līgumu ar LFF par laukuma nomāšanu.

Tagad starp abām pusēm parakstīta jauna vienošanās uz četriem gadiem. Jaunā futbola seguma ieklāšana hallē paredzēta līdz novembra beigām.

Halle tiks nodrošināta ar modernu FIFA prasībām atbilstošu mākslīgā seguma zālienu, kura uzturēšanai turklāt tiks izmantotas speciāli iekštelpām paredzētas gumijas granulas.

"Esam gandarīti par risinājuma atrašanu esošajā situācijā, lai Rīgas plašajam futbola norišu klāstam arī turpmāk būtu pieejama "Rimi Olimpiskā centra" halle. It īpaši ziemas mēnešos tas ir viens no galvenajiem futbola infrastruktūras punktiem, tāpēc mums, sēžoties pie sarunu galda, bija jāizdara viss iespējamais halles atjaunošanai tās iepriekšējā veidolā. Paldies "Rimi Olimpiskajam centram" par iesaisti un ieinteresētību šī jautājuma risināšanā," pauž LFF prezidents Vadims Ļašenko.

Izceļams, ka LFF biedriem tiek nodrošināta 10% atlaide no "Rimi Olimpiskā centra" cenrāža par futbola zāles nomu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu