Video ⟩ Bertānam vāja precizitāte NBA pirmajā pārbaudes spēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns guva piecus punktus gatavošanās ciklā jaunajai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonai, bet viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu pirmajā pārbaudes spēlē.

"Wizards" basketbolisti ar rezultātu 119:125 viesos piekāpās Hjūstonas "Rockets" vienībai. 

Bertāns laukumā atradās 18 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no sešiem tālmetieniem, divus no trim soda metieniem, savāca trīs atlēkušās bumbas un vienu reizi pārkāpa noteikumus. Ar Latvijas basketbolistu laukumā "Wizards" iemeta par trim punktiem vairāk nekā pretinieks. 

Vašingtonas komandas rezultatīvākais spēlētājs ar gūtiem 18 punktiem bija līderis Bredlijs Bīls, Ārons Holidejs pievienoja 17 punktus, bet Spensers Dinvidijs guva 14 punktus un veica piecas rezultatīvas piespēles. 

"Rockets" rindās ar gūtiem 25 punktiem izcēlās Kevins Porters juniors, pa 12 punktiem iemeta Daniels Teiss un Džeilens Grīns. 

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs sestdien, kad savā laukumā uzņems Ņujorkas "Knicks". Trešdien pirmā pārbaudes spēle paredzēta Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks", kas spēkiem mērosies ar Jūtas "Jazz". 

NBA regulārais čempionāts sāksies 19. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu