Video ⟩ NHL pārbaudes spēles: Rubīns un Bļugers tiek pie uzvaras

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristiāns Rubīns
Kristiāns Rubīns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokejisti aizsargs Kristiāns Rubīns un uzbrucējs Teodors Bļugers aizvadītajā naktī tiek pie uzvaras Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlēs.

23 gadus vecā Rubīna pārstāvētā Toronto "Maple Leafs" komanda savā laukumā ar rezultātu 6:2 (3:2, 2:0, 1:0) pārspēja Monreālas "Canadiens". Uzvarētājiem divus vārtus guva kanādietis Niks Ričijs.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 18 minūtes un 51 sekundi (4:31 skaitliskajā mazākumā). Ar rezultativitātes punktiem viņš neizcēlās, taču izpildīja piecus spēka paņēmienus un maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tomēr ar aktīvo sniegumu nebija gana, lai viņš paliktu komandā pirms pēdējās pārbaudes spēles. Pēc mača Rubīns tika nosūtīts uz Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienību Toronto "Marlies", kur turpinās pirmssezonu.

Savukārt 27 gadus vecā Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" mājās ar rezultātu 5:4 (0:2, 1:1, 3:1, 0:0, 4:3) pēcspēles metienos pārspēja Bufalo "Sabres" komandu, kuras sastāvā šoreiz nespēlēja Zemgus Girgensons.

Bļugers laukumā pavadīja 13 minūtes un 44 sekundes, izpildīja trīs metienus pa vārtiem un divus spēka paņēmienus, nopelnīja divas soda minūtes, uzvarēja 10 no 14 iemetieniem un spēli pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Pēcspēles metienu sērijā Bļugers nerealizēja "bullīti". Abas komandas izpildīja pa deviņiem metieniem, Pitsburgas vienībai izcīnot uzvaru ar 4:3. Latvijas hokejists "bullīti" izpildīja astotajā no deviņām metienu kārtām.

NHL jaunā sezona sāksies 12. oktobrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu