Briedis: Manns nav viegls pretinieks (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dmitrijs Šiholajs (no kreisās), Mairis Briedis un Arturs Manns
Dmitrijs Šiholajs (no kreisās), Mairis Briedis un Arturs Manns Foto: Antons Abitajevs

Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis pirms gaidāmās cīņas pret vācieti Arturu Mannu atzīst, ka savu pretinieku nekādā gadījumā nenovērtēs par zemu.

Jau 16. oktobrī ringā atgriezīsies Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis, savu Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona titulu aizstāvot pret vācieti Arturu Mannu.

Savu līdz šim pēdējo cīņu Briedis aizvadīja bez skatītāju klātbūtnes Covid-19 ierobežojumu dēļ. Līdz ar to viņš neslēpj prieku, ka atkal varēs cīņu aizvadīt ne tikai ar skatītāju klātbūtni, bet arī savu fanu priekšā.

"Zinu, ka cilvēki ieradīsies no visām Latvijas pusēm, lai mani atbalstītu un izbaudītu vēl vienu boksa vakaru "Arēnā Rīga"," sacīja Briedis.

Latviešu bokseris arī norāda, ka gaidāmajā cīņā motivāciju viņš smelsies arī savā patriotismā.

"Esmu lepns pārstāvēt Latviju un cīnīties par savu tautu. Es allaž cenšos rādīt savu labāko sniegumu un treniņos nekad neeju pa "īsāko ceļu". Tas tā ir, jo apzinos, ka man ir jāaizstāv jostas, lai pēc cīņas tiktu pacelts Latvijas karogs," norāda Briedies.

Cīņu ar Briedi jau ilgāku laiku alkst britu uzlecošā zvaigzne Lorenss Okolijs, kurš pēc nesen izcīnītās uzvaras atkal uz dueli aicināja latviešu bokseri. Tāpat atvērta paliek opcija nākamo cīņu aizvadīt supersmagsvaros. Tomēr šobrīd Briedis koncentrējas tikai uz vīru, kurš pretim viņam ringā stāvēs 16. oktobrī.

"Es pretiniekus nenovērtēju par zemu. Pieredze no jaunības dienām liecina, ka tas nebeidzas labi. Man pret pretinieku ir pati lielākā cieņa. Šis ir bokss un Manns nav viegls pretinieks. Mana komanda ir izdarījusi mājasdarbu ar viņa analīzi, un mēs zinām, ka viņš nav viegls pretinieks," cieņpilnus vārdus Mannam velta Briedis.

36 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 27 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu. Viņš cietis vienu zaudējumu - WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu