Fjūrija treneris: Taisons parādīs prasmes, par kurām daudzi nenojauš

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijas smagsvara Taisona Fjūrija treneris Šugarhils Stjuards izteicies, ka cīņā pret amerikāņu bokseri Deonteju Vailderu viņa audzēknis demonstrēs prasmes, par kurām daudziem nav nojausmas.

Abiem bokseriem 9. oktobrī Lasvegasā paredzēta trešā savstarpējā cīņa.

"Domāju, ka Taisonam piemīt Lenoksa Lūisa, Vladimira Kļičko, Muhameda Ali, Maika Taisona un visu lielo smagsvaru īpašības. Viņam ir visas, kas bija šiem bokseriem, turklāt arī psiholoģiskā noturība," izdevums "Daily Mail" citē trenera izteikumus. "Fjūrijam ir viss un vēl vairāk. Taisons ir īpašs bokseris, un viņam būs vieta pasaules boksa vēsturē."

Bokseru triloģija sākās 2018. gadā, kad pirmais duelis noslēdzās neizšķirti, bet 2020. gadā Fjūrijs uzveica Vailderu ar tehnisko nokautu un ieguva WBC čempiona jostu.

Pazīstamais promouters Edijs Hērns iepriekš izteicās, ka Fjūrijs neesot labākajā sportiskajā kondīcijā.

"Ja Taisons ar mums būtu sācis strādāt jau 25 gadu vecumā, varbūt viņš par nokautētāju būtu kļuvis agrāk. Bet viņam jau tagad izvērsusies lieliska karjera," uzskata Stjuards. 

Bukmeikeri par cīņas favorītu uzskata Fjūriju.

"Pirms otrās cīņas ar Vailderu viņš ātri apguva daudz jaunu lietu. Tagad viņš ir kļuvis gudrāks, un tas boksā ir svarīgi. Mans mērķis ir padarīt Taisonu Fjūriju par savu labāko versiju. Mēs esam patīkami satraukti gaidāmās cīņas priekšvakarā, kurā viņš beidzot varēs iznākt un demonstrēt visas prasmes un talantus, par kurām daudzi pat nenojauš," pauda boksa speciālists. 

33 gadus vecais Fjūrijs karjerā izcīnījis 30 uzvaras (21 nokauts) un piedzīvojis vienu neizšķirtu.

Savukārt 35 gadus vecais Vailders izcīnījis 42 uzvaras (41 nokauts), piedzīvojis vienu neizšķirtu un cietis vienu zaudējumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu