Pļaviņš/Točs sezonas noslēguma turnīrā neizcīna nevienu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Točs (no kreisās) un Mārtiņš Pļaviņš
Edgars Točs (no kreisās) un Mārtiņš Pļaviņš Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Edgars Točs zaudēja arī ceturtajā spēlē Pasaules tūres finālturnīrā, piektdien beidzot turnīru bez uzvarām.

Pasaules tūres finālposms Latvijas duetam bija pēdējais kopīgais turnīrs.

Pļaviņš/Točs, kuri sacensībās piedalās ar īpašo ielūgumu un kuri pasaules rangā ir viszemāk no desmit pāriem, turnīrā izsēti ar desmito numuru. Piektdien, aizvadot ceturto maču finālturnīrā, ar rezultātu 0-2 (16:21, 14:21) piekāpās nīderlandiešiem Stēfenam van de Feldim un Kristiānam Vārenhorstam (8.).

Latvijas pāris noslēdza pirmo setu ar 16:21. Otrais sets sākās ar līdzīgu cīņu, taču nīderlandieši pie rezultāta 4:4 veica septiņu punktu izrāvienu, panākot 11:4. Latvieši vairs nespēja atspēlēt tik lielu punktu starpību, tāpēc otrais sets noslēdzās ar rezultātu 14:21.

Arī pirmajās trīs spēlēs Latvijas pāris piekāpās divos setos amerikāņiem Džeikam Gibam un Teileram Krebam, itāļiem Danielem Lupo un Paolo Nikolai un arī čehiem Ondržejam Perušičam un Davidam Šveineram.

Abu grupu uzvarētāji uzreiz iekļūs pusfinālā, bet otro un trešo vietu ieguvēji ceturtdaļfinālā cīnīsies par divām ceļazīmēm uz pusfinālu. Divu pēdējo vietu ieguvējiem grupās sacensības būs beigušās.

Pirms diviem gadiem turnīrā uzvarēja Krievijas Olimpiskās komitejas pārstāvji olimpiskie vicečempioni Vjačeslavs Krasiļņikovs un Oļegs Stojanovskis.

Vienlaicīgi notiek arī turnīrs sievietēm, kurā Latvija nav pārstāvēta. Pasaules tūres fināls Sardīnijā norisināsies līdz svētdienai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu