Video ⟩ Vailders cīņā ar Fjūriju lauzis roku un guvis vēl vairākus savainojumus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu bokseris Deontejs Vailders cīņā pret britu Taisonu Fjūriju iedzīvojies vairākos savainojumos, tostarp lauzis roku, atklāja viņa treneris Malīks Skots.

Fjūrijs cīņā aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Savu sāncensi viņš pieveica 11. raundā ar nokautu.

Cīņas gaitā bija pieci nokdauni, ceturtajā raundā divreiz uz dēļiem nonākot arī Fjūrijam. Britu bokseris pamatu uzvarai ielika desmitajā raundā, kad otro reizi cīņā aizsūtīja pretinieku nokdaunā.

"Jā, pēc cīņas mēs devāmies pie ārsta. Kopumā viss ir kārtībā. Viņam gan ir lauzta roka un pārsista lūpa," izdevums "The Mirror" citē Skota teikto. "Izskatās, ka viņam ir lauzts arī pirksts."

Bokseru triloģija sākās 2018. gadā, kad pirmais duelis noslēdzās neizšķirti, bet 2020. gadā Fjūrijs uzveica Vailderu ar tehnisko nokautu un ieguva WBC čempiona jostu.

Treneris arī izteicās, ka viņa audzēknim krietni parocīgāks pretinieks būtu nepārspētais ukrainis Oleksandrs Usiks

"Uzskatu, ka Vaildera stils būtu piemērots cīņai ar Usiku. Viņš tiktu galā," boksa portālā "BoxingScene" citēts Skots. "Domāju, ka tagad Fjūrijs tēmē uz Usiku un tas ir labi."

33 gadus vecais Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 31 cīņā, no kurām 22 noslēgušās ar nokautu, un reizi cīnījies neizšķirti. Savukārt 35 gadus vecā Vaildera kontā ir 42 uzvaras, no kurām 41 ar nokautu, divi zaudējumi un arī neizšķirts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu