"Nets" neļaus Ērvingam atgriezties komandā, kamēr viņš nevarēs pilnvērtīgi piedalīties treniņos un spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: EPA/Scanpix

Kairijs Ērvings nepievienosies Bruklinas "Nets" komandas nodarbībām, kamēr nevarēs pilnībā trenēties un spēlēt, otrdien paziņoja basketbola vienības ģenerālmenedžeris Šons Markss.

Covid-19 pandēmijas ierobežojošie pasākumi Ņujorkā un Sanfrancisko paredz, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu "Knicks", "Nets" un "Warriors" basketbolistiem ir jābūt vakcinētiem lai viņi varētu piedalīties mājas spēlēs, ja vien medicīniski un reliģiski iemesli nepieļauj izņēmumus.

Ērvings ilgstoši paudis nostāju pret vakcinēšanos un joprojām neatbilst Ņujorkā pieņemtajiem ierobežojošajiem pasākumiem.

"Ņemot vērā apstākļus, pēc rūpīgām pārrunām izlēmām, ka Kairijs Ērvings nepiedalīsies spēlēs un treniņos kopā ar komandu, kamēr vien viņš nebūs pilnvērtīgi pieejams. Kairijs izdarīja personīgu izvēli, un mēs cienām viņa tiesības izvēlēties. Pagaidām šī izvēle ierobežo viņam būt par pilnvērtīgu komandas dalībnieku, un mēs neļausim nevienam no komandas pārstāvjiem procesos piedalīties tikai daļēji," paziņojumā citēts Marksa teiktais.

"Nets" ģenerālmenedžeris atzīmē, ka ir svarīgi kolektīvam stiprināties kā komandai un kopīgiem spēkiem pārvarēt grūtības.

"Mūsu sezonas mērķi nav mainījušies, un, lai tos sasniegtu, ikvienam komandas dalībniekiem jāstrādā vienā virzienā. Degam nepacietībā sākt jauno sezonu un sagaidām veiksmīgu sniegumu, kas ļaus Bruklinai būt lepnai," uzsver Markss.

29 gadus vecais Ērvings "Nets" komandā aizvadījis pēdējās divas sezonas. Iepriekšējā sezonā viņš 54 mačos vidēji guva 26,9 punktus, atdeva 6,0 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas.

NBA 2021./2022.gada sezonas pamatturnīrs sāksies pēc nedēļas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu