Pjēro Ferari par Mihaēlu Šūmaheru: "Viņš ir dzīvs, bet..." (7)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Mihaēls Šūmahers
Mihaēls Šūmahers Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārā Enco Ferari dēls un sporta auto ražotāja Ferrari pašreizējais viceprezidents Pjēro īsi izteicies par leģendārā Formula 1 pilota Mihaela Šūmahera veselības stāvokli.

Kopš 2013. gada nelaimīgā slēpošanas incidenta, kurā Mihaels Šūmahers iedzīvojās smagā galvas ,par viņa veselības stāvokli informācijas bijis gaužām maz. Šūmahera ģimenes locekļi intervijās par leģendārā pilota veselības stāvokli allaž atbild ļoti izvairīgi, kamēr apmeklēt bijušo braucēju ir atļauts ļoti šauram cilvēku lokam, vēsta New Zealand Herald.

Ik pa laikam nelielu informācijas devu ārzemju medijiem piešķir Šūmahera draugs un bijušais priekšnieks Žans Tods. Iepriekš cita Šūmahera bijušā bosa, Flavio Briatores, sieva izteicās, ka vācu pilots komunicējot ar acīm.

Pjēro Ferari gan norādīja, ka leģendārais pilots komunicēt nespējot. "Man ir žēl, ka mēs par viņu runājam tā, it kā viņš būtu miris. Viņš nav miris, bet viņš arī nespēj komunicēt," norāda Ferari jaunākais.

Gadu gaitā par Šūmahera veselības stāvokli ir izskanējušas dažādas versijas. Arī dažādi mediķi ir nākuši klajā ar saviem pieņēmumiem par to, kādā stāvokli šobrīd ir leģendārais pilots.

Ar pavisam drūmu prognozi par Šūmahera veselības stāvokli jau iepriekš nāca klajā atzīts franču neirologs Ērihs Rīders: "Es uzskatu, ka viņš ir veģetatīvā stāvoklī. Tas nozīmē, ka viņš ir nomodā, taču nereaģē. Viņš elpo, viņa sirds darbojas, un, iespējams, viņš var piecelties sēdus vai pat ar speciālista palīdzību kā mazulis paiet, bet neko vairāk. Es domāju, ka tas viņam ir maksimums."

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu