Video Porziņģim rezultatīvs sniegums; "Mavericks" uzvar ar neticami lielu pārsvaru

Papildināts
TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis trešdien palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārbaudes spēlē ar 68 punktu pārsvaru.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 127:59 (24:17, 37:13, 30:11, 36:18) sagrāva Šarlotas "Hornets".

Porziņģis laukumā pavadīja 23 minūtes, kuru laikā viņš guva 17 punktus (2p. 5/6, 3p. 2/4, soda metieni 1/2).

Latvieša kontā arī deviņas izcīnītas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, divas pārtvertas bumbas un trīs kļūdas.

12 no 17 punktiem Porziņģis guva jau spēles pirmajā ceturtdaļā. Viņš pēc mača pauda prieku, ka jaunā galvenā trenera Džeisona Kida sistēma viņa spēlei ir piemērotāka nekā iepriekšējā komandas stūrmaņa Rika Kārlaila vadībā.

Tims Hārdevejs juniors ar 20 punktiem bija rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā, bet Luka Dončičs atzīmējās ar 10 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

"Mavericks" pirmajā puslaikā guva vairāk punktu (61) nekā "Hornets" visā spēlē kopumā (59). Mača gaitā Dalasai bija pat 70 punktu pārsvars.

Ja šī būtu NBA regulārā čempionāta spēle, nevis pārbaudes mačs, "Mavericks" komanda būtu atkārtojusi līgas rekordu - ar 68 punktu pārsvaru 1991. gadā Klīvlendas "Cavaliers" pārspēja Maiami "Heat" (148:80).

NBA pirmssezonas pārbaudes mačos "Mavericks" izcīnīja trešo uzvaru trīs spēlēs. Noslēdzošā pārbaudes spēle Dalasai būs plkst. 3:00 naktī uz sestdienu pret NBA čempioni Milvoki "Bucks".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu