Rīgas "Dinamo" jauniešu komanda zaudē "Almaz" vienībai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Rīgas" hokejisti
"Rīgas" hokejisti Foto: https://www.hkr.lv

"Rīgas" komanda ceturtdien zaudēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) mačā.

Rīgas vienība savā laukumā ar 3:6 (2:3, 0:3, 1:0) atzina Čerepovecas "Almaz" komandas pārākumu.

Mājinieki jau otrajā minūtē nonāca iedzinējos, bet piektās minūtes sākumā Mārtiņš Šulcs bija pirmais pie atlēkušās ripas un panāca 1:1. Turpmāko septiņu minūšu laikā "Almaz" hokejisti guva vēl divus vārtus, bet 63 sekundes pirms trešdaļas beigām Patriks Zabusovs izmantoja burzmu pretinieku "cietokšņa" priekšā un samazināja deficītu.

Spēles otrajā nogrieznī viesi guva trīs bezatbildes vārtus un ielika pamatus uzvarai. Divas minūtes pirms pamatlaika beigām Rainers Dārziņš nospēlēja sekmīgi vārtu priekšā un panāca 3:6.

"Rīgas" hokejisti pa pretinieku vārtiem meta 22 reizes, bet "Almaz" spēlētāji izpildīja tieši divreiz vairāk raidījumu.

Piektdien abas komandas tiksies atkārtoti.

Rīdzinieki ar 12 punktiem 17 spēlēs ieņem 12.vietu Rietumu grupā, kamēr pretinieki ar 18 punktiem 15 mačos ir septītajā pozīcijā šajā konkurencē.

"Rīga" iepriekšējā sezonā regulārajā čempionātā ieņēma 13.vietu Rietumu konferencē un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Pēc iepriekšējās MHL sezonas Latvijas komandā ir notikušas visai ievērojamas pārmaiņas. Treneru korpusā pēc vienas sezonas Rīgas "Dinamo" komandā ir atgriezušies galvenais treneris Raimonds Vilkoits un viņa asistents Aleksandrs Ņiživijs, bet par vārtsargu treneri turpina strādāt Nikolajs Žurkovs. Komandas menedžera funkcijas turpina pildīt Juris Opuļskis.

Spēlētāju sastāvā no iepriekšējās sezonas pieteikumā ir palikuši 14 hokejisti, bet klāt nācis 21 jauns hokejists, līdz ar ko ir samazinājies komandas vidējais vecums. Pilnībā ir mainījusies vārtsargu līnija, bet arī aizsardzībā un uzbrukumā ir ievērojamas izmaiņas.

MHL 13.sezonas kalendārs paredz, ka katra komanda regulārajā čempionātā aizvadīs 64 spēles (32 mājās, 32 izbraukumā). "Rīgas" komanda spēlē Rietumu konferencē, kurā ir 17 komandas un tikai astoņas labākās iekļūst izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu