Rīgas "Dinamo" tiksies ar Indraši un neveiksmju joslā iestrēgušo "Vitjaz"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēlē tiksies ar latviešu uzbrucēja Mika Indraša pārstāvēto Maskavas apgabala komandu "Vitjaz". Mača sākums plkst. 17:00 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" komandai pēdējos piecos mačos izdevies izcīnīt trīs uzvaras, savukārt "Vitjaz" piedzīvojusi jau sešus zaudējumus pēc kārtas.

Rīdzinieki šosezon 18 spēlēs izcīnījuši septiņas uzvaras un kopumā sakrājuši 17 punktus, kas ļauj spēkoties par vietu labāko astoņniekā ar cerībām iekļūt "play-off". 

"Vitjaz" rēķinā 17 mačos ir tikai trīs uzvaras pamatlaikā un viens panākums "bullīšos". Komanda sakrājusi 13 punktus.

KHL vēsturē komandas spēkojušās 30 reizes. Mača pamatlaikā "Vitjaz" ir par vienu uzvaru vairāk nekā "Dinamo" - 14 pret 13.

Rīdzinieki uzvarējuši vienīgo dueli, kas noslēdzies papildlaikā. Savukārt "bullīšos" abām komandām ir pa vienai uzvarai savstarpējos dueļos.

31 gadu vecais Indrašis veiksmīgi iesāka sezonu. Pirmajās piecās spēlēs viņš sakrāja sešus rezultativitātes punktus (3 vārti + 3 piespēles).

Sezonas turpinājums latvietim "Vitjaz" rindās vairs nav bijis tik rezultatīvs. 12 mačos pēc kārtas Indrašis nav guvis vārtus. 17 spēlēs viņa rēķinā šobrīd 3+6.

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs otrdien savā laukumā pret Magņitogorskas "Metallurg".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu