Video ⟩ Bukartam vārti un Jakam rezultatīva piespēle KHL spēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Rihards Bukarts
Rihards Bukarts Foto: www.hcadmiral.ru

Latvijas uzbrucējs Rihards Bukarts un aizsargs Jānis Jaks piektdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlēs tika pie rezultativitātes punktiem, taču viņu pārstāvētās vienības zaudēja.

Bukarta pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) piekāpās Maskavas CSKA.

Latvijas uzbrucējs vienīgos vārtus komandas labā guva 36.minūtē, kad pretuzbrukumā brīvs tika pie ripas pretī pretinieku vārtiem. Viņš uz laukuma pavadīja 16 minūtes un 35 sekundes, kuru laikā vienreiz meta pa vārtiem un izdarīja arī divus spēka paņēmienus.

Pēdējās divās aizvadītajās spēlēs "Admiral" piekāpās Čeļabinskas "Traktor" vienībai ar rezultātu 2:4 un 3:4, bet pirms tam uzvarēja Mika Indraša pārstāvēto "Vitjaz" ar 3:2.

Austrumu konferences kopvērtējumā Bukarta pārstāvētā komanda ieņem pēdējo vietu ar 17 spēlēs izcīnītiem 11 punktiem.

Nākamo spēli Bukarta komanda aizvadīs 17.oktobrī pret Minkas "Dinamo".

Jaka pārstāvētā "Soči" izbraukumā ar rezultātu 2:4 (2:1, 0:0, 0:3) cieta zaudējumu pret Čeļabinskas "Traktor" vienību.

Jaks asistēja otrajā komandas vārtu guvumā. Viņš kopā uz laukuma pavadīja 21 minūti un 43 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Soču komandas labā vārtus guva Amirs Garajevs un Ņikita Feoktistovs, bet "Traktor" vienībā ar diviem gūtajiem vārtiem izcēlās Tomašs Hika, bet vēl pa vieniem vārtiem guva Tēmu Pulkinens un Ņikita Tertišnijs.

Iepriekšējā aizvadītajā spēlē pret Jekaterinburgas "Avtomobilist", kurā "Soči" uzvarēja pēcspēles metienos, Jaks arī atzīmējās ar rezultatīvu piespēli.

Kopvērtējumā Rietumu konferencē Soču komanda ieņem pēdējo vietu ar 12 izcīnītiem punktiem 19 spēlēs.

Nākamo spēli Latvijas aizsarga pārstāvētā vienība aizvadīs 18.oktobrī pret Omskas "Avangard".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu konferencēs. Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 56 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu