Rīgas "Dinamo" savā laukumā uzņems KHL vicelīderi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" otrdien aizvadīs mājas spēli pret Magņitogorskas "Metallurg".

Mačs "Arēna Rīga" sāksies plkst.19.30, un tiešraidē to varēs redzēt "TV3 Sport HD".

Rīgas komanda ir uzvarējusi trīs pēdējās spēlēs. "Dinamo" vienu uzvaru izcīnīja izbraukumā pret Mika Indraša "Vitjaz" ar rezultātu 4:3, bet vēl divas uzvaras tika izcīnītas mājās pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" ar 4:3 un pret Novosibirskas "Sibirj" ar 4:1.

Pēdējā aizvadītajā spēlē "Metallurg" piekāpās Ufas "Salavat Julajev" ar rezultātu 2:5, piedzīvojot tikai otro zaudējumu 18 aizvadītās spēlēs.

Pēc šīs spēles Rīgas vienība dosies izbraukumā, 22.oktobrī aizvadot spēli pret Čerepovecas "Sverstaļ", bet 24.oktobrī rīdzinieki Helsinkos tiksies ar "Jokerit" komandu.

Rīgas "Dinamo" Rietumu konferences kopvērtējumā ar izcīnītiem 19 punktiem 18 spēlēs ieņem astoto vietu, bet Magņitogorskas komanda Austrumu konferencē un arī līgas kopvērtējumā ar izcīnītiem 32 punktiem 18 spēlēs atrodas otrajā vietā, piekāpjoties tikai Čeļabinskas "Traktor" vienībai.

Abas komandas savā starpā KHL ir tikušās 26 reizes, no kurām astoņas reizes uzvaru svinēja rīdzinieki.

Rīgas vienības traumēto spēlētāju sarakstā joprojām atrodas Frenks Korrādo. Viesu rindās traumēto sarakstā nav neviena spēlētāja.

"Dinamo" galvenais treneris šosezon ir krievu speciālists Sergejs Zubovs, bet viņam asistē Valērijs Kuļibaba, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu