Minhenes "Bayern" futbolistam nākamās nedēļas laikā labprātīgi jādodas cietumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lukass Ernandess.
Lukass Ernandess. Foto: https://www.facebook.com/LucasHdez21

Francijas izlases un kluba Minhenes "Bayern" aizsargam Lukasam Ernadesam dota nedēļa, lai labprātīgi ierastos cietumā un izciestu piespriesto pusgadu ieslodzījumā, ziņo CNN.

Sportistam līdz 28. oktobrim labprātīgi jāierodas cietumā, kur būs jāizcieš piespriestais soda mērs. Ernadess pirmdien ieradās tiesā uz sprieduma paziņošanu. Viņam dotas 10 dienas, lai labprātīgi ierastos ieslodzījuma vietā.

Spēlētājs iesniedzis apelāciju, bet gadījumā, ja tā tiks noraidīta, 28. oktobrī viņam tik tiešām būs jādodas aiz restēm, raksta "soccer.fr".

Francijas futbolistam pagājušajā nedēļā bija jāinformē tiesa Madridē, kur viņš izcietīs piespriesto cietumsodu apsūdzībās par rīkojuma, kas nosaka aizliegumu tuvoties, pārkāpšanu 2017.gadā, kad viņš spēlēja Madrides "Atletico".

25 gadus vecajam aizsargam rīkojums par aizliegumu tuvoties savai toreizējai draudzenei un tagadējai sievai uz sešiem mēnešiem tika noteikts 2017.gadā pēc vardarbīga pāra strīda.

Tomēr pāris salīga mieru un noteiktā aizlieguma laikā apprecējās ārzemēs, un atgriezās Spānijā.

Spānijas likumi neparedz aizlieguma tuvoties atcelšanu arī tad, ja puses ir izlīgušas, tādā veidā cenšoties izvairīties no situācijām, kad viena puse piespiež otru uz izlīgumu.

2019.gadā tiesa atzina Ernandesu par vainīgu aizlieguma tuvoties pārkāpumā. Tolaik tiesa noraidīja viņa lūgumu piespriest sešu mēnešu nosacītu cietumsodu.

Ernandesa sieva ir izvairījusies no soda par aizlieguma tuvoties pārkāpumu, jo nav saņēmusi oriģinālo spriedumu par aizliegumu.

Futbolists ir noliedzis savu vainu apsūdzībās, bet "Bayern" publiski nav komentējusi situāciju.

Ernandess ir 2018. gada Pasaules kausa ieguvējs un 2021. gada UEFA Nāciju līgas uzvarētājs, pārstāvot Francijas valstsvienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu