Video ⟩ Daugaviņam vārti NL spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā)
Kaspars Daugaviņš (priekšplānā) Foto: scb.ch

Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš otrdien guva vārtus Šveices hokeja augstākās līgas (NL) spēlē, tomēr ar to nepietika, lai viņa pārstāvētā "Bern" uzvarētu.

"Bern" viesos ar rezultātu 3:5 (1:1, 2:0, 0:4) piekāpās turnīra pašreizējai līderei "Fribourg-Gotteron".

Daugaviņš otrā perioda otrajā minūtē vairākuma izspēles laikā atradās vārtu priekšā un veiksmīgi pielika nūju, raidot ripu tukšā vārtu stūrī. Daugaviņa vārti ļāva "Bern" izvirzīties vadībā, bet pārsvaru pēc 12 minūtēm palielināja Kolins Gerbers, panākot jau 3:1. Tomēr trešajā periodā mājinieki guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru.

Zaudējumu piedzīvoja arī uzbrucēja Ronalda Ķēniņa komanda "Lausanne", kas izbraukumā ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:1) atzina "Ambri-Piotta".

Otrā perioda vidū Ķēniņš nopelnīja divu minūšu sodu, un pretinieki izmantoja šo vairākumu rezultāta izlīdzināšanai.

Tāpat zaudējumu izbraukumā piedzīvoja arī uzbrucēja Denisa Smirnova un aizsarga Sanda Smona pārstāvētā Šveices vicečempione Ženēvas "Servette", kas ar 5:7 (1:1, 4:3, 0:3) piekāpās Cīrihes "Lions".

Smirnovs laukumā pavadīja septiņas minūtes un 39 sekundes, tostarp vienu minūti un 16 sekundes spēlējot vairākumā, savukārt Smons laukumā bija četras minūtes un 16 sekundes. Abi Latvijas hokejisti rezultativitātes punktus neguva.

Latvijas vārtsarga Ivara Punnenova Langnavas "Tigers" otrdien nespēlēja.

Turnīra tabulā visas četras Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas atrodas līdzās. "Tigers" ar 18 punktiem 16 mačos ieņem devīto pozīciju, "Lausanne" ar 17 punktiem 14 spēlēs ir desmitā, "Bern" ar 17 punktiem 15 cīņās ir 11., bet "Servette" ar 12 punktiem 15 dueļos ir priekšpēdējā 13 komandu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā Nacionālās līgas turnīra finālā Ženēvas "Servette" piekāpās "Zug" hokejistiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu