NBA leģenda Maģiskais Džonsons nosoda tos, kuri nevakcinējas pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maģiskais Džonsons
Maģiskais Džonsons Foto: AFP/SCANPIX

Īrvins "Maģiskais" Džonsons nosoda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājus, kuri atsakās vakcinēties pret Covid-19, kādreizējā līgas zvaigzne norādīja intervijā CBS.

Pēdējās aplēses liecina, ka aptuveni 96% no NBA spēlētājiem ir vakcinējušies. Līgas atpazīstamākais spēlētājs, kurš atteicies vakcinēties, ir Kairijs Ērvings no Bruklinas "Nets" komandas, kas tiek uzskatīta par vienu no favorītēm cīņā par čempionu titulu.

Maģiskais Džonsons, kurš ir pieckārtējais NBA čempions Losandželosas "Lakers" sastāvā un ASV izlases jeb "Sapņu komandas" dalībnieks 1992. gada Barselonas olimpiskajās spēlēs, nosoda nevakcinētos spēlētājus.

"Tu esi saviem komandas biedriem apsolījis, ka būsi viņiem līdzās. Nu, tu nevari būt līdzās, ja neesi vakcinējies. Tu viņus pievil. Un tas ietekmē izredzes cīnīties par čempionu titulu. Es nekad to nenodarītu saviem komandas biedriem. Nekad," sacīja Džonsons. 

"Es dabūju savas divas potes un paziņoju par to sociālajos medijos. Vēlējos, lai visi, it sevišķi mana komūna, zina, ka tas ir droši. Cilvēki seko līdzi un ieklausās spēlētājos. Tas ir ļoti svarīgi," piebilda NBA kādreizējā zvaigzne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu