Divus metrus garais Somijas bokseris varētu kļūt par pretinieku Usikam vai Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Heleniuss
Roberts Heleniuss Foto: AP/Scanpix

Divus metrus garais Somijas bokseris Roberts Heleniuss varētu kļūt par Oleksandra Usika un Entonija Džošua revanša dueļa uzvarētāja pretinieku.

Džošua septembra beigās piekāpās Usikam un zaudēja Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Sagaidāms, ka Lielbritānijas un Ukrainas bokseri aizvadīs revanša dueli. "Sky Sports" vēsta, ka WBA organizācija par pasaules čempiona titula obligāto pretendentu varētu nozīmēt Heleniusu.

37 gadus vecais Somijas bokseris karjerā izcīnījis 31 uzvaru un piedzīvojis trīs zaudējumus. Pērn martā un šogad oktobrī viņš uzveica Adamu Kovņacki no Polijas, sagādājot pretiniekam karjerā pirmos divus zaudējumus 22 cīņās.

Džošua pērn decembrī cīnījās pret IBF obligāto pretendentu bulgāru Kubratu Puļevu un šogad septembrī pret WBO obligāto pretendentu Usiku. Līdz ar to kārta pienākusi iespēju dot WBA obligātajam pretendentam.

"Izcīnīt pasaules čempiona titulu ir mans sapnis. Šobrīd esmu ļoti motivēts, un šķiet, ka neviens nespētu mani uzveikt," norādīja Heleniuss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu