Savickis: Zubova lēmums atstāt Rīgas "Dinamo" nebija negaidīts

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs
Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Sergejs Zubovs Foto: Paula Čurkste/LETA

Krievijas speciālista Sergeja Zubova lēmums atstāt Rīgas "Dinamo" komandas galvenā trenera amatu nebija negaidīts, atzīst kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" ceturtdien paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar galveno treneri pēc abpusējas vienošanās.

Paziņojumā norādīts, ka Zubovs nolēmis neturpināt darba tiesiskās attiecības ģimenes apsvērumu dēļ. Cienot trenera lēmumu, kluba vadība lauzusi līgumu.

"Tas nebija negaidīti. Tas notika ģimenes apsvērumu dēļ, un man negribas to komentēt," portāls championat.com citē Savicki.

"Zubovs ir lielisks treneris, kurš izveidoja labu komandu. Mēs visi ar viņu sadraudzējāmies," norādīja Rīgas "Dinamo" vadītājs.

Savickis atzīmēja, ka komandas uzdevums Zubova vadībā bija iekļūt KHL izslēgšanas spēļu turnīrā, un Rīgas "Dinamo" bija ceļā uz mērķa izpildīšanu.

"Komandai šis mērķis saglabājas, taču ģimene cilvēkam ir vissvarīgākā. Šis jautājums jāatrisina tā, kā to redz Sergejs. Šajā situācijā mēs viņu vienkārši atbalstījām."

Rīgas "Dinamo" nākamo spēli aizvadīs piektdien, 22. oktobrī, izbraukumā pret Čerepovecas "Severstaļ".

Par komandas galvenā trenera pienākumu izpildītāju šobrīd iecelts Valērijs Kuļibaba, kurš līdz šim bija viens no Zubova asistentiem.

Zubova vadībā Rīgas "Dinamo" šosezon izcīnīja 20 punktus 20 spēlēs un patlaban ieņem 8. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu