Madrides "Real" uzvar ceturtajā "El Clasico" pēc kārtas

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Madrides "Real" svētdien Spānijas futbola klasikā pārspēja "Barcelona" komandu, uzvarot ceturto "El Clasico" dueli pēc kārtas.

Madridieši viesos "Camp Nou" stadionā uzvarēja ar rezultātu 2:1 (1:0).

Pirmie vārti šajā mačā tika gūti 32. minūtē, kad pēc pretuzbrukuma Dāvids Alaba ielauzās "Barcelona" soda laukumā un ar spēcīgu sitienu trieca bumbu mērķī.

Tuvojoties mača beigām, "Barcelona" aizvien izmisīgāk devās uz priekšu uzbrukumā un vienā no epizodēm tas beidzās ar bumbu savos vārtos. Kompensācijas laika trešajā minūtē pēc Marka Asensio reida Marks Andrē ter Štēgens atsita bumbu sev priekšā, kur pirmais bija Lukass Vaskess - 2:0 "Real" labā.

Tomēr barselonieši nepadevās un četras minūtes vēlāk pēc Seržinju Desta piespēles no pāris metriem nekļūdīgs bija Serhio Agvero - 1:2.

Zīmīgi, ka šī bija pirmā reize kopš 2004./2005. gada sezonas, kad "El Clasico" nepiedalījās ne Lionels Mesi, ne Krištianu Ronaldu. Mesi Barselonas klubu pameta šovasar, bet Ronaldu no Madrides vienības atvadījās 2018. gadā.

"Real" ar 20 punktiem deviņās spēlēs kopā ar "Sevilla" un Sansevastjanas "Real Sociedad" aizņem pirmās trīs pozīcijas Spānijas meistarsacīkšu tabulā. "Barcelona" ar 15 punktiem deviņos mačos ir astotā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu