Promotieris skaidro, kad un kur vajadzētu notikt Usika un Džošua revanša cīņai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pazīstamais promotieris Edijs Hērns izteicies par smagsvaru Entonija Džošua un Oleksandra Usika revanša cīņu, proti, kur un kad tai vajadzētu notikt. 

Usiks vairāk nekā 60 000 skatītāju klātbūtnē septembra beigās Londonā Anglijas premjerlīgas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" stadionā pēc punktiem 12 raundu cīņā pieveica Džošua, savā īpašumā iegūstot Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostas.

Neilgi pēc cīņas Džošua aktivizēja līgumā iekļauto punktu, kas bokseriem paredz aizvadīt revanšu. 

Usika komanda iepriekš izteicās, ka ļoti labprāt revanšu aizvadītu Kijevas Olimpiskajā stadionā, bet Hērns šādu iespēju uzskata par maz ticamu, jo martā Ukrainā laikapstākļi nebūs atbilstoši boksam. Tāpat jāņem vērā ekonomiskais aspekts.

"Domāju, ka cīņa notiks martā. Tā būs grandioza cīņa un ir pietiekami daudz vietu, kur to rīkot, bet es domāju, cīņa atkal notiks Lielbritānijā," boksa izdevumā "BoxingScene" citēts Hērns. 

"Usika komanda revanša cīņā ar Džošua vēlas nopelnīt lielu naudu. Viņi tic uzvarai. Arī Džošua ir ļoti ieinteresēts aizvadīt revanša dueli, neviens cits pretinieks viņu neinteresē. Viņš lasījis daudzu cilvēku viedokļus. Negaidīs miljons gadu, lai varētu revanšēties. Viņš ir lieliskā formā un vēlas cīnīties tikai un vienīgi ar Usiku. Citu variantu nav," norādīja Hērns, kurš ir Džošua pārstāvis.  

Ukrainis smagsvaru kategorijā aizvadījis trīs cīņas un visās uzvarējis. Usikam profesionālajā boksā aiz muguras ir 19 cīņas, visas uzvarētas, no tām 13 ar nokautu.

31 gadu vecais Džošua profesionālajā boksā aizvadījis 26 cīņas, no kurām uzvarējis 24, 22 no tām ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu