Video ⟩ Bertāns kaldina "Wizards" uzvaru Bostonā

CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns (no kreisās)
Dāvis Bertāns (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva septiņus punktus, palīdzot viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" izbraukumā izcīnīt uzvaru.

Vašingtonas vienība viesos ar rezultātu 116:107 (24:19, 38:33, 25:34, 29:21) pārspēja Bostonas "Celtics".

Bertāns laukumā pavadīja 17 minūtes un 35 sekundes, realizējot divus divu punktu metienus un vienu tālmetienu. Latvijas spēlētājs arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, vienu reizi kļūdījās, nopelnīja divas piezīmes un beidza spēli ar +/- rādītāju +2.

"Wizards" rindās Montrezls Harels sakrāja "double-double", gūstot 25 punktus un izcīnot 11 atlēkušās bumbas, bet ar nedaudz pieticīgāku "double-double" izcēlās Bredlijs Bīls, kurš guva 17 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. Savukārt Spensers Dinvidijs komandas labā guva 22 punktus.

Bostonas vienībā ar 23 gūtajiem punktiem rezultatīvākais bija Džeisons Teitums, bet 22 punktus pievienoja Deniss Šrēders.

Bertāna pārstāvētā Vašingtonas komanda ir aizvadījusi četras spēles, kurās izcīnīja trīs uzvaras. Nākamo maču "Wizards" aizvadīs ceturtdien, mājās uzņemot Atlantas "Hawks" vienību.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu