Video ⟩ "Panthers" hokejisti turpina uzvaru gājienu NHL sezonas ievadā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Sergejs Bobrovskis
Sergejs Bobrovskis Foto: AP/Scanpix

Floridas "Panthers" komanda Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas ievadā izcīnījusi septiņas uzvaras pēc kārtas.

"Panthers" trešdien savā laukumā ar rezultātu 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārspēja Bostonas "Bruins", līdz ar to Floridas vienība šosezon joprojām ir nepārspēta - septiņas uzvaras tikpat mačos.

Par mača pirmo zvaigzni jeb labāko spēlētāju atzina krievu vārtsargu Sergeju Bobrovski, kurš atvairīja 30 pretinieku metienus (96,8%). Viņš šosezon sargājis "panteru" vārtus piecās no septiņām spēlēm.

Uzvarētāju labā vārtus guva kanādieši Antonī Duklērs, Ouvens Tipets, Meisons Mārčments, kā arī soms Ētu Luostarinens, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās zviedrs Gustavs Forslings.

"Panthers" ir 14. komanda, kas NHL sezonu sākusi ar vismaz septiņām uzvarām pēc kārtas. Iepriekšējo reizi tas izdevās Monreālas "Canadiens" vienībai, kas 2015./16. gada sezonu sāka ar deviņu uzvaru sēriju.

Šosezon septiņās spēlēs "panteras" guvušas 31 vārtus un ielaidušas 13 ripas.

Šosezon vēl divas komandas nav piedzīvojušas nevienu zaudējumu - Sentluisas "Blues" un Karolīnas "Hurricanes". Abiem klubiem ir piecu uzvaru sērija.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" viesos ar 5:3 (3:2, 0:1, 2:0) sagādāja jaunajā NHL sezonā pirmo zaudējumu Edmontonas "Oilers".

Kamerons Atkinsons uzvarētāju labā guva divus vārtus, bet pa vieniem vārtiem Kloda Žirū, Neita Tompsona un Šona Kutirjē kontā. Kārters Hārts atvairīja 34 pretinieku metienus.

Taisons Berijs, Konors Makdeivids un Zeks Haimens guva vārtus "Oilers" rindās. Miko Koskinens atvairīja 29 ripas.

Pārējās trīs NHL trešdienas spēles beidzās pagarinājumā ar rezultātu 3:2.

Astotos vārtus sezonā un 738. NHL karjerā guva Aleksandrs Ovečkins, tomēr viņa pārstāvētā Vašingtonas "Capitals" pagarinājumā piekāpās Detroitas "Red Wings" ar rezultātu 2:3 (1:0, 1:1, 0:1, 0:1). Jevgeņijs Kuzņecovs piekto reizi šajā sezonā precīzi raidīja ripu pretinieku vārtos. Abus vārtus "Capitals" guva vairākumā, izvirzoties vadībā ar 2:0.

Edama Ernes vārti otrā perioda vidū rezultāta starpību samazināja līdz minimumam, bet Robijs Febri trešā perioda sākumā rezultātu izlīdzināja. Pagarinājuma otrajā minūtē "Red Wings" uzvaras vārtus guva Dilans Larkins.

Vegasas "Golden Knights" izdarīja 21 metienu - šajā sezonā mazākais skaits - uz Antona Hudobina sargātajiem Dalasas "Stars" vārtiem, tomēr spēja pagarinājumā uzvarēt ar rezultātu 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0).

"Golden Knights" rindās pa vieniem vārtiem Šejam Teodoram, Žonatanam Maršeso un Jevgeņijam Dadonovam, kurš minūti un 59 sekundes pēc pagarinājuma sākuma pārspēja pretinieku vārtsargu.

Četru zaudējumu sēriju pārrāva Toronto "Maple Leafs", pagarinājumā uzvarot Čikāgas "Blackhawks" ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 1:0).

Toronto komandai vārtus guva Džons Tavaress un Davids Kāmpfs, bet pagarinājuma otrās minūtes beigās uzvaras vārtus iemeta Viljams Nīlanders.

Kirbija Daka un Aleksa Debrinketa pirmajā periodā gūtie vārti nepaglāba "Blackhawks" no septītā zaudējuma pēc kārtas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu