Video ⟩ Bertāns sekmē vēl vienu "Wizards" uzvaru; Porziņģis nespēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns ceturtdien palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt otro uzvaru divās dienās, tikmēr citā spēlē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā traumas dēļ Kristaps Porziņģis laukumā nedevās.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 122:111 pārspēja Atlantas "Hawks", izcīnot šosezon ceturto uzvaru piecās spēlēs.

Bertāns laukumā pavadīja 19 minūtes, kuru laikā viņš guva 10 punktus (2p. 0/1, 3p. 3/6, soda metieni 1/1).

Latvijas basketbolists izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu, saņēma vienu piezīmi un spēli pabeidza ar negatīvu +/- rādītāju -5.

Uzvarētāju labā 27 punktus guva Bredlijs Bīls, Montrezls Harels pievienoja 25 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet pa 21 iemeta Kails Kuzma un Kenteiviuss Koldvels-Pops.

"Wizards" komanda uzvaru izcīnīja bez vadošā saspēles vadītāja Spensera Dinvidija, kuram tika dota atpūta pēc mača iepriekšējā dienā. Traumas dēļ nepalīdzēja centrs Daniels Gefords.

"Hawks" rindās Džeisons Kolinss guva 28 punktus un savāca pie groziem 12 bumbas, 20 punktus iemeta Kems Redišs, bet Trē Jangs atzīmējās ar 15 punktiem un 13 rezultatīvām piespēlēm.

Atlantas komanda piedzīvoja otro zaudējumu šosezon piecos mačos, savukārt Vašingtonas vienība pirmo reizi kopš 2014./15. gada sezonas tikusi pie uzvaru un zaudējumu bilances 4-1.

"Wizards" basketbolisti labāk nekā pretinieki uzbruka no grozam no tālās distances, kā arī biežāk stājās uz soda metiena līnijas. Mača gaitā Vašingtonas komandas pārsvars sasniedza 20 punktu robežu.

Austrumu konferencē četrām vadošajām komandām, tostarp arī "Wizards", uzvaru un zaudējumu bilance ir 4-1. Tāda pati bilance ir Čikāgas "Bulls", Šarlotas "Hornets" un Ņujorkas "Knicks".

Jau ziņots, ka dienu iepriekš Bertāna pārstāvētā "Wizards" komanda izcīnīja uzvaru Bostonā.

Tikmēr ceturtdien citā spēlē Dalasas "Mavericks" mājās ar 104:99 uzveica Sanantonio "Spurs". Muguras traumas dēļ Porziņģis nespēlēja.

Luka Dončičs uzvaru kaldināja ar 25 gūtiem punktiem, 19 pievienoja Džeilens Bransons.

"Spurs" sastāvā Dežonte Marejs guva 23 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un veica astoņas rezultatīvas piespēles.

Vēl jāizceļ Džeikobs Poeltls, kurš guva 14 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, bet ar 15 punktiem atzīmējās Braiens Forbss (3p. 5/7).

Mača gaitā "Mavericks" veica atspēlēšanos no -20, izcīnot šosezon trešo uzvaru četrās spēlēs.

"Mavericks" ar uzvaru un zaudējumu bilanci 3-1 patlaban ieņem trešo vietu Rietumu konferencē, bet "Spurs" ar 1-4 atrodas turnīra tabulas lejasgalā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu