Porziņģis nespēlē, "Mavericks" pieticīgs sniegums uzbrukumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis.
Kristaps Porziņģis. Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komanda, nespēlējot Kristapam Porziņģim, sestdienas rītā pēc Latvijas laika Denverā guva vien 75 punktus un zaudēja "Nuggets" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

Dalasieši viesos zaudēja Denveras "Nuggets", kas pieveica "Mavericks" ar 106:75 (29:21, 25:23, 33:12, 19:19), pārtraucot viesu triju uzvaru sēriju.

Porziņģis muguras lejasdaļas sāpju dēļ otrdienas cīņu noslēdza priekšlaicīgi, nedevās laukumā ceturtdien, un jau pirms piektdienas spēles bija zināms, ka viņš nedosies laukumā arī Denverā.

"Mēs tikai vēlamies, lai viņam viss būtu kārtībā," pēc spēles sacīja dalasiešu treneris Džeisons Kids. "Ja viss nav kārtībā, viņš nevar spēlēt."

"Mavericks" sakrāja tikai 75 punktus, no spēles iemetot 29,5% metienu, kamēr pretiniekiem šis rādītājs bija 51,8%.

"Kad jums ir šādas spēles, nav svarīgi, kā uz tām skaties, tas ir vienkārši slikti," sacīja Kids. "Mums vajadzēja būt labākiem."

Dalasas klubs šosezon pirmo ceturtdaļu zaudējis visās piecās spēlēs, ieskaitot 21:29 piektdien.

"Mavericks" komandā ar 16 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām rezultatīvākais bija Luka Dončičs, bet desmit punktus sasniedza vēl tikai Trejs Bērks, kurš guva 11 punktus.

Tikmēr laukuma otrā galā pieci spēlētāji sakrāja ar diviem cipariem rakstāmu punktu skaitu, par rezultatīvāko ar 17 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm kļūstot Vilam Bārtonam.

Nikola Jokičs, par spīti ceļgala sasitumam, guva 11 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas, kā arī izdalīja komandas biedriem astoņas rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" ar trim uzvarām piecās spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu grupā, taču šāda pati bilance ir vēl četriem klubiem, "Nuggets" ierindojoties astotajā pozīcijā.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu