Video ⟩ Rubīnam pirmie vārti sezonā un otrās zvaigznes gods AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristiāns Rubīns
Kristiāns Rubīns Foto: marlies.ca

Aizsargs Kristiāns Rubīns svētdienas rītā pēc Latvijas laika guva vārtus Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlē, palīdzot Toronto "Marlies" komandai izcīnīt uzvaru.

"Marlies" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) pārspēja Belevilas "Senators" komandu.

Rubīns vārtus guva spēles sestajā minūtē, kad pēc komandas biedra metiena no zilās līnijas bija pirmais pie atlēkušās ripas un ar atkārtotu raidījumu to nogādāja mērķī, panākot 1:0. Viņš tika atzīts par spēles otro zvaigzni, šajā cīņā bez gūtiem vārtiem atzīmējoties arī ar pieciem metieniem un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Latviešu aizsargs guva savus pirmos vārtus šajā sezonā, kurā sešās spēlēs izcēlies arī ar divām rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Tāpat uzvaru sestdien izcīnīja uzbrucēja Haralda Egles pārstāvētā Manitobas "Moose" komanda, kas mājās ar 5:3 (1:1, 3:1, 1:1) guva virsroku pār Aiovas "Wild". Egle maču noslēdza ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Turpretī zaudējumu cieta uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Providensas "Bruins", kas viesos ar 4:6 (3:2, 1:2, 0:2) atzina Bridžportas "Islanders" pārākumu. Tralmaks divreiz meta pa vārtiem un cīņu pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Plašās vārtsargu rotācijas dēļ citā mačā ārpus pieteikuma palika Artūrs Šilovs, kura pārstāvētā Ebotsfordas "Canucks" mājās ar 2:3 (0:2, 1:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ontario "Reign".

Regulārajā čempionātā līdz aprīļa beigām komandas aizvadīs nevienādu spēļu skaitu - 76, 72, vai 68 -, sadalot vietas pēc izcīnīto punktu/maču attiecības. Plānots, ka, sākot ar nākamo sezonu, visas vienības regulārajā turnīrā aizvadīs pa 72 spēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu