"Mavericks" bez Porziņģa piedzīvo zaudējumu NBA spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Luka Dončičs (centrā)
Luka Dončičs (centrā) Foto: AP/Scanpix

Dalasas "Mavericks" komanda otrdien, nespēlējot Kristapam Porziņģim, piedzīvoja zaudējumu savā laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē.

"Mavericks" savā laukumā ar 110:125 (30:24, 32:46, 26:29, 22:26) piekāpās Maiami "Heat" komandai.

Porziņģis muguras lejasdaļas sāpju dēļ iepriekšējās otrdienas cīņu noslēdza priekšlaicīgi un nedevās laukumā arī iepriekšējās trijās cīņās. Par viņa nespēlēšanu otrdien tika paziņots pēcpusdienā pirms cīņas.

Dalasiešiem ar 33 punktiem un piecām atlēkušajām bumbām atzīmējās Luka Dončičs, 25 punktus guva un septiņas bumbas zem groziem sakrāja Džeilens Bransons, bet Tims Hārdevejs juniors finišēja ar 13 punktiem.

Viesiem četri basketbolisti pārsniedza 20 gūto punktu robežu. 25 punkti tika Taileram Hiro, 23 punkti, kā arī pa sešām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm - Džimijam Batleram, bet pa 22 punktiem sakrāja Kails Laurijs, kuram arī deviņas rezultatīvas piespēles un piecas arlēkušās bumbas, un Bams Adebajo ar 13 atlēkušajām bumbām.

"Mavericks" ar četrām uzvarām septiņās spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu grupā, kamēr "Heat", kam tā bija piektā uzvara pēc kārtas, ar sešām uzvarām septiņos dueļos ir Austrumu grupas līdere.

Trešdien "Mavericks" viesos tiksies ar Sanantonio "Spurs".

Porziņģis piedalījies trīs no septiņām cīņām, vidēji mačā 26 minūtēs gūstot 12,7 punktus, izcīnot 6,0 atlēkušās bumbas un bloķējot 2,0 metienus.

Šosezon NBA regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu