Video ⟩ "Lakers" izsēj 19 punktu pārsvaru, Vestbruks "norok" komandu mača beigās

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas "Lakers" komanda pazaudēja 19 punktu pārsvaru un ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē. Mača beigās divas rupjas kļūdas pieļāva Rasels Vestbruks.

"Lakers" izbraukumā ar rezultātu 104:107 piekāpās Oklahomasitijas "Thunder". Uzvarētāju labā Šejs Džildžess-Aleksandrs guva 28 punktus.

Losandželosas komandā Entonijs Deiviss iemeta 29 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, 27 punktus pievienoja Rasels Vestbruks, bet 21 punkts Karmelo Entonija kontā.

22 sekundes pirms mača beigām Vestbruks uzbrukumā pazaudēja bumbu gājienā uz grozu, bet pēc tam aizsardzībā atstāja pilnībā nepiesegtu Luguentzu Dortu, kurš viegli guva divus punktus ar "slam dunk".

Zīmīgi, ka "Lakers" šosezon jau otro reizi piekāpās "Thunder", izsējot lielu pārsvaru. Šoreiz tika pazaudēta 19 punktu vadība, bet iepriekšējā duelī pat 26 punktu pārsvars.

Traumas dēļ "Lakers" komandai nevarēja palīdzēt Lebrons Džeimss.

"Lakers" ar piecām uzvarām un četriem zaudējumiem ieņem sesto vietu Rietumos, kamēr "Thunder" ar bilanci 2-6 atrodas 12. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu