UFC labākais cīkstonis vēlas cīņu pret pasaulē labāko bokseri

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kamaru Usmans un Sauls "Kanelo" Alvaress
Kamaru Usmans un Sauls "Kanelo" Alvaress Foto: AFP/Reuters/Scanpix

Jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Kamaru Usmans paudis vēlmi cīnīties pret Meksikas bokseri Saulu "Kanelo" Alvaresu, vēsta ESPN.

Usmans daudzu ekspertu vērtējumā un vairākos rangos, kas aprēķināti neatkarīgi no svara kategorijas, tiek uzskatīts par labāko cīkstoni UFC organizācijā.

Nigērijas cīkstonis paudis vēlmi aizvadīt vērienīgu boksa maču, uz dueli izaicinot Kanelo, kurš vairākos "pound for pound" rangos (neatkarīgi no svara kategorijas) tiek uzskatīts par labāko bokseri pasaulē.

"Tā būtu lielākā [cīņa] vēsturē. Es uz to tiecos, un tas manī iedveš bailes. Tamdēļ es no rīta mostos. Tas ir kaut kas, kā dēļ es būtu gatavs atstāt savu meitu 12 nedēļas," norādīja Usmans. 

34 gadus vecais Usmans  MMA cīkstoņa karjerā izcīnījis 19 uzvaras un piedzīvojis vienu zaudējumu. Viņš šobrīd ir UFC pasaules čempions svara kategorijā no 71 līdz 77 kilogramiem.

31 gadu vecais Kanelo boksera karjerā izcīnījis 56 uzvaras, piedzīvojis divus neizšķirtus un cietis vienu zaudējumu - pret leģendāro amerikāni Floidu Meivezeru.

Kanelo karjerā ir kļuvis par pasaules čempionu četrās dažādās svara kategorijās amplitūdā no 66,7 līdz 79 kilogramiem.

2017. gadā notika vērienīga boksa cīņa starp diviem dažādiem cīkstoņiem  - bokseri Floidu Meivezeru un UFC zvaigzni Konoru Makgregoru. Tiek lēsts, ka Meivezers par šo dueli nopelnīja 280 miljonus ASV dolāru, bet Makgregors - 130 miljonus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu