Babkinai daudzpusīgs sniegums "Cankaya Universitesi" uzvarā Turcijas līgas spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Elīna Babkina piektdien palīdzēja Ankaras "Cankaya Universitesi" izcīnīt pirmo uzvaru Turcijas čempionātā.

Ankaras "Cankaya Universitesi" sezonas ceturtajā spēlē viesos ar rezultātu 72:70 (22:29, 14:6, 22:20, 14:15) pārspēja "Antalya 07" komandu.

Babkina laukumā bija 24 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no četriem divu punktu metieniem un vienu no diviem soda metieniem. Latvijas spēlētāja arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieču piespēli, divas reizes kļūdījās, un nopelnīja vienu personīgo piezīmi.

Uzvarētāju komandā rezultatīvākā ar 29 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām, sakrājot "double-double", bija Aleksisa Prinsa, bet Latanja Šantela Vaita pievienoja 21 punktu un piecas rezultatīvas piespēles. Mājinieču vienībā Džezmina Džounsa guva 37 punktus.

Tikmēr Ilze Jākobsone guva piecus punktus, kamēr Stambulas "Bešiktaš" savā laukumā ar 52:78 (13:29, 11:13, 12:14, 16:22) zaudēja Stambulas "Fenerbahce".

Jākobsone 23 minūtēs realizēja vienu no pieciem divpunktu metieniem un vienu no diviem tālmetieniem. Viņa arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva divas kļūdas un divreiz pārkāpa noteikums.

Ar 11 punktiem mājiniecēm rezultatīvākā bija Meigana Simonsa.

"Bešiktaš" vienība zaudējusi visās četrās šīs sezonas spēlēs.

Turcijas čempionātā šosezon piedalās 14 komandas, no kurām četras pārstāv arī Latvijas spēlētājas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu