Video ⟩ Rīgas "Dinamo" aizsargs Čukste saņem sodu par sitienu tiesnesim

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Kārlis Čukste (nr. 2 sarkans)
Rīgas ''Dinamo'' spēlētājs Kārlis Čukste (nr. 2 sarkans) Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" vienības aizsargs Kārlis Čukste par sitienu līnijtiesnesim piektdienas spēlē Rīgā sodīts ar vienas spēles diskvalifikāciju un naudas sodu, sestdien ziņo līgas preses dienests.

Jau ziņots, ka piektdien "Dinamo" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Latvijas aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētajai "Soču" vienībai.

Otrā perioda ceturtajā minūtē Čukste asumos pie pretinieku vārtiem netīšām iesita līnijtiesnesim, saņemdams par to 20 minūšu disciplinārsodu.

Līgas Sporta un disciplinārlietu komisija izskatīja spēles epizodi un atstāja negrozītu Čukstem piespriesto sodu saskaņā ar KHL Disciplinārā reglamenta 28.panta 1.29.punktu (apzināti pielieto fizisku spēku jebkurā formā pret tiesnesi), diskvalificējot viņu uz vienu spēli un uzliekot naudas sodu.

Rietumu grupā Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 23 punktiem 25 spēlēs ieņem desmito vietu.

Svētdien "Dinamo" savā laukumā tiksies ar Helsinku "Jokerit", bet pēc tam būs nedēļu ilga pauze. Mājas spēļu sērijas noslēgumā Rīgā viesosies Riharda Bukarta pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" un Kazaņas "Ak Bars".

"Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, bet viņam asistē Aleksandrs Ņiživijs, Oļegs Orehovskis un Edgars Lūsiņš. Ģenerālmenedžera pienākumus pilda Edgars Buncis.

Rīdzinieki Gagarina kausā nav spēlējuši septiņas sezonas pēc kārtas, aizvadītajā sezonā paliekot pēdējā vietā līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu